Çarşamba, Mayıs 15, 2024
Ekonomi

Makhlouf Hisse Net Yorumlar 2023, ECB daha küçük faiz artırımlarına yönelecek Hisse Net Grafik, Hisse Analiz

Makhlouf Hisse hakkında tüm bilgileri burada bulabilirsiniz. Makhlouf Hisse yorum ve analizler yatırımcılar için çok önemli. Yatırımcılar doğru yorum ve doğru analiz görmek istiyor. Makhlouf Hisse forum sitelerinin karmaşasından uzak, kolay anlaşılır yorumları sizlere sunuyoruz. Makhlouf Hisse grafik teknikleri ve yorumları sayfamızda yer alacaktır. Makhlouf Hisse fiyatı ne olursa olsun sizin alım noktanız ve nerede sattığınız asıl önemli olandır.

Makhlouf Hisse Yorum 2023

Makhlouf Hisse piyasada işlem görmektedir. Yatırımcıları tarafından sürekli takip edilen Makhlouf Hisse grafik ve yorum analizleri sürekli ilgi çekiyor. Sizde bizi takip ederek buradaki yorumlardan faydalanabilirsiniz.

Avrupa Merkez Bankası (ECB) üyesi ve İrlanda Merkez Bankası Başkanı Gabriel Makhlouf, gelecek yıl daha fazla faiz artırımına ihtiyaç olması halinde ECB’nin büyük olasılıkla daha küçük oranlı faiz artırımlarına yöneleceğini söyledi.

Piyasalar ECB’nin 15 Aralık toplantısında faizin 50 veya 75 baz puan artıracağını fiyatlıyorlar. Makhlouf geçtiğimiz hafta yaptığı açıklamada Faiz artırımının büyüklüğü konusunda açık fikirli olduğunu ifade etmişti.

Dün Sunday Independent gazetesine verdiği demeçte de, “Gelecek yıl faiz oranlarının daha yukarı gitmesi olasılığı var, ancak faizleri daha küçük artırımlar ile yukarı gidecektir” diye konuştu.

Makhlouf demecinde, “Ne kadar fazla faiz artırımına ihtiyacımız olduğuna kadar vermek için Euro Bölgesi ekonomisinde ne olduğuna bakmamız gerekli. Gelecek yılın ikinci yarısında enflasyonun düştüğünü göreceğimizi düşünüyorum” ifadelerini de kullandı.

İlginizi Çekebilir;  Kolombiya Merkez Bankası faiz artırdı Hisse Net Grafik, Hisse Analiz

Makhlouf Hisse Net Yorumlar 2022, Faiz artırım büyüklüğü konusunda açık fikirliyim

 

Makhlouf Hisse Net Yorumlar 2022, Faiz artırımları devam etmeli

 


Makhlouf Hisse Analiz

Makhlouf Hisse net yorumunu anlamak için grafik sistemleri kullanmak tercih edilen yöntemler arasında yer almaktadır. Grafiklerdeki değişimleri takip ederek sizde Makhlouf Hisse yönü hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. Makhlouf Hisse grafik analizlerimiz yatırımcılar tarafından en çok sorulan sorularına cevap oluşturmak amacıyla hazırlanmaktadır.

Makhlouf Hisse

Makhlouf Hisse yorum ve grafikler yatırım tavsiyesi içermez. Makhlouf Hisse grafik üzerindeki çizimler en çok bilinen teknik analiz yöntemlerinden alınarak kullanılmıştır. Makhlouf Hisse yorum yapmak daha çok aldığınız ve sattığınız yer ile ilgilidir.

Makhlouf Hisse Uzman Yorumları

Makhlouf Hisse analiz talebinizi en altta yorum kısmına mail adresiniz ile birlikte yazın. Uzmanlarımız maliyet odaklı teknik analiz ile cevap versin.


Bir yanıt yazın

] }