Salı, Mayıs 21, 2024
Ekonomi

Kolombiya Merkez Bankası faiz artırdı Hisse Net Grafik, Hisse Analiz

Kolombiya Merkez hakkında tüm bilgileri burada bulabilirsiniz. Kolombiya Merkez yorum ve analizler yatırımcılar için çok önemli. Yatırımcılar doğru yorum ve doğru analiz görmek istiyor. Kolombiya Merkez forum sitelerinin karmaşasından uzak, kolay anlaşılır yorumları sizlere sunuyoruz. Kolombiya Merkez grafik teknikleri ve yorumları sayfamızda yer alacaktır. Kolombiya Merkez fiyatı ne olursa olsun sizin alım noktanız ve nerede sattığınız asıl önemli olandır.

Kolombiya Merkez Yorum 2023

Kolombiya Merkez piyasada işlem görmektedir. Yatırımcıları tarafından sürekli takip edilen Kolombiya Merkez grafik ve yorum analizleri sürekli ilgi çekiyor. Sizde bizi takip ederek buradaki yorumlardan faydalanabilirsiniz.

Kolombiya Merkez Bankası(Banrep), gösterge faiz oranında beklentiler seviyesinde, 100 baz puan artışa gitti.

Banrep’ten yapılan açıklamaya göre, politika faizi yüzde 11,00’den yüzde 12,00’ye çıkarıldı.

Banrep, 2021 yılı Eylül ayında başladığı artırım sürecinde bugüne kadar faizi toplam 1025 baz puan yükseltti.

Para Politikası Kurulu, aldığı kararla, orta vadede enflasyonu sürdürülebilir ekonomik büyüme ile yüzde 3’lük hedefine ulaştırmayı amaçlayan para politikası uyum sürecini sürdürdüğünü bildirdi.

Kurulun 6 üyesinin 4’ü 100 puan artış yönünde oy kullanırken, bir üye 125 baz puan, bir üye ise 25 baz puan artış yönünde görüş belirtti.

Kolombiya’da enflasyon oranı yüzde 12,53 seviyesinde bulunuyor. Banrep’in beklenti anketinde 2023 yılı sonu için enflasyon beklentisi yüzde 7,5 seviyesinde oluştu.

İlginizi Çekebilir;  VİOP'ta endeks kontratı güne yatay başladı Hisse Net Grafik, Hisse Analiz

Williams Hisse Net Yorumlar 2022, Fed’in faizi daha fazla artırması olası

 

ECB üyesinden faiz açıklaması

 

Rusya Merkez Bankası faizi sabit tuttu

 


Kolombiya Merkez Analiz

Kolombiya Merkez net yorumunu anlamak için grafik sistemleri kullanmak tercih edilen yöntemler arasında yer almaktadır. Grafiklerdeki değişimleri takip ederek sizde Kolombiya Merkez yönü hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. Kolombiya Merkez grafik analizlerimiz yatırımcılar tarafından en çok sorulan sorularına cevap oluşturmak amacıyla hazırlanmaktadır.

Kolombiya Merkez

Kolombiya Merkez yorum ve grafikler yatırım tavsiyesi içermez. Kolombiya Merkez grafik üzerindeki çizimler en çok bilinen teknik analiz yöntemlerinden alınarak kullanılmıştır. Kolombiya Merkez yorum yapmak daha çok aldığınız ve sattığınız yer ile ilgilidir.

Kolombiya Merkez Uzman Yorumları

Kolombiya Merkez analiz talebinizi en altta yorum kısmına mail adresiniz ile birlikte yazın. Uzmanlarımız maliyet odaklı teknik analiz ile cevap versin.


Bir yanıt yazın

] }