Çarşamba, Mayıs 1, 2024
Ekonomi

San Francisco Fed Başkanı’ndan faiz açıklaması Hisse Net Grafik, Hisse Analiz

San Francisco hakkında tüm bilgileri burada bulabilirsiniz. San Francisco yorum ve analizler yatırımcılar için çok önemli. Yatırımcılar doğru yorum ve doğru analiz görmek istiyor. San Francisco forum sitelerinin karmaşasından uzak, kolay anlaşılır yorumları sizlere sunuyoruz. San Francisco grafik teknikleri ve yorumları sayfamızda yer alacaktır. San Francisco fiyatı ne olursa olsun sizin alım noktanız ve nerede sattığınız asıl önemli olandır.

San Francisco Yorum 2023

San Francisco piyasada işlem görmektedir. Yatırımcıları tarafından sürekli takip edilen San Francisco grafik ve yorum analizleri sürekli ilgi çekiyor. Sizde bizi takip ederek buradaki yorumlardan faydalanabilirsiniz.

San Francisco Fed Başkanı Mary Daly, Fed politika faizinin zirveye ulaştığında yaklaşık bir yıl orada kalacağını düşünmenin “makul” olduğunu ve gerekirse daha uzun süre orada kalmaya hazır olduğunu söyledi.

Daly, önümüzdeki aylarda politika faizini muhtemelen %5,1’e çıkarmaları gerekeceğinin sinyalini veren19 Fed politika yapıcısının tamamının faiz oranı tahminlerine atıfta bulunarak, “Herkesin oranları ’23 için tutuyor” dedi.

Piyasalar şu anda 2023’ün ikinci yarısında faiz indirimlerini fiyatlıyor.

Son birkaç Faiz artırım döngüsünde, Fed faiz oranlarını ortalama 11 ay boyunca sabit tuttu.

Daly, “11 ayın bir başlangıç noktası olduğunu düşünüyorum, makul bir başlangıç noktası. Ancak daha fazlası gerekirse daha fazlasını yapmaya hazırım” dedi ve Fed’in faiz oranlarını ne kadar süreyle kısıtlayıcı tutacağını tam olarak belirleyenin veriler olacağını da sözlerine ekledi.

İlginizi Çekebilir;  BİM aktüel kataloğu 7 Eylül 2023 Salı: Bu hafta BİM aktüel ürünler neler olacak?

Fed Daly Hisse Net Yorumlar 2022, Faiz oranları %4,5 ila % 5’e çıkma yolunda

 

San Francisco Fed Başkanı Daly Hisse Net Yorumlar 2022, Faiz yükselmeli

 

Fed Daly Hisse Net Yorumlar 2022, Faiz yükselmeli

 

Daly Hisse Net Yorumlar 2022, Faiz artışı sürmeli

 


San Francisco Analiz

San Francisco net yorumunu anlamak için grafik sistemleri kullanmak tercih edilen yöntemler arasında yer almaktadır. Grafiklerdeki değişimleri takip ederek sizde San Francisco yönü hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. San Francisco grafik analizlerimiz yatırımcılar tarafından en çok sorulan sorularına cevap oluşturmak amacıyla hazırlanmaktadır.

San Francisco

San Francisco yorum ve grafikler yatırım tavsiyesi içermez. San Francisco grafik üzerindeki çizimler en çok bilinen teknik analiz yöntemlerinden alınarak kullanılmıştır. San Francisco yorum yapmak daha çok aldığınız ve sattığınız yer ile ilgilidir.

San Francisco Uzman Yorumları

San Francisco analiz talebinizi en altta yorum kısmına mail adresiniz ile birlikte yazın. Uzmanlarımız maliyet odaklı teknik analiz ile cevap versin.


Bir yanıt yazın

] }