Perşembe, Mayıs 2, 2024
Ekonomi

Fed Başkanı Bullard’tan faiz artışı çağrısı Hisse Net Grafik, Hisse Analiz

Fed Başkanı hakkında tüm bilgileri burada bulabilirsiniz. Fed Başkanı yorum ve analizler yatırımcılar için çok önemli. Yatırımcılar doğru yorum ve doğru analiz görmek istiyor. Fed Başkanı forum sitelerinin karmaşasından uzak, kolay anlaşılır yorumları sizlere sunuyoruz. Fed Başkanı grafik teknikleri ve yorumları sayfamızda yer alacaktır. Fed Başkanı fiyatı ne olursa olsun sizin alım noktanız ve nerede sattığınız asıl önemli olandır.

Fed Başkanı Yorum 2023

Fed Başkanı piyasada işlem görmektedir. Yatırımcıları tarafından sürekli takip edilen Fed Başkanı grafik ve yorum analizleri sürekli ilgi çekiyor. Sizde bizi takip ederek buradaki yorumlardan faydalanabilirsiniz.

St. Louis Fed Başkanı James Bullard, 2023’te daha sıradan para politikasına dönüş için zemin hazırladığını ifade ettiği ekonomik büyümeyi kısıtlayacak düzeyde ek faiz artırımı çağrısını yineledi.

Bullard, “Politika faizi henüz yeterince kısıtlayıcı kabul edilebilecek bir düzeye ulaşmadı” dedi ve tahminlerin en az %4,9’luk bir orana ihtiyaç duyulacağını gösterdiğini söyledi.

Bullard, Federal Açık Piyasa Komitesine (FOMC) atıfta bulunarak, “Politika faizi, sonunda FOMC’nin enflasyon üzerinde anlamlı bir aşağı yönlü baskı oluşturmaya yeterli olduğuna karar verdiği bir seviyeye ulaşacak. Buradan, FOMC politika faizini sıfıra yakın bir seviyeden enflasyon ortamına uygun görülen bir seviyeye çıkarmak zorunda kalmadan gelen verilere göre yukarı veya aşağı ayarlayabilir” dedi.

Bullard pazartesi günü yaptığı açıklamada, finans piyasalarının, politika yapıcıların enflasyonu dizginlemek için faiz oranlarını yükseltmede gelecek yıl daha agresif olma ihtimalini hafife aldıklarını söylemişti.

İlginizi Çekebilir;  Son dakika: On Numara sonuçları belli oldu! 27 Aralık 2023 On Numara bilet sonucu sorgulama ekranı!

Fed yetkilileri, 13-14 Aralık tarihlerinde gerçekleştirdikleri yılın son toplantısında, gösterge Faiz oranını %3,75 ila %4 hedef aralığına yükselten dört ardışık 75 baz puanlık artışın ardından, gösterge faiz oranını 50 baz puan artırmayı planladıklarının sinyalini verdiler. .

Bullard Hisse Net Yorumlar 2022, Daha fazla faiz artışına ihtiyaç var

 

Bullard Hisse Net Yorumlar 2022, Güçlü istihdam faiz için Fed’e alan sağlıyor

 

Bullard Hisse Net Yorumlar 2022, Fed faiz konusunda önden yükleme yapmalı

 

Bullard Hisse Net Yorumlar 2022, Kaos istemiyorsak enflasyon düşmeli

 


Fed Başkanı Analiz

Fed Başkanı net yorumunu anlamak için grafik sistemleri kullanmak tercih edilen yöntemler arasında yer almaktadır. Grafiklerdeki değişimleri takip ederek sizde Fed Başkanı yönü hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. Fed Başkanı grafik analizlerimiz yatırımcılar tarafından en çok sorulan sorularına cevap oluşturmak amacıyla hazırlanmaktadır.

Fed Başkanı

Fed Başkanı yorum ve grafikler yatırım tavsiyesi içermez. Fed Başkanı grafik üzerindeki çizimler en çok bilinen teknik analiz yöntemlerinden alınarak kullanılmıştır. Fed Başkanı yorum yapmak daha çok aldığınız ve sattığınız yer ile ilgilidir.

Fed Başkanı Uzman Yorumları

Fed Başkanı analiz talebinizi en altta yorum kısmına mail adresiniz ile birlikte yazın. Uzmanlarımız maliyet odaklı teknik analiz ile cevap versin.


Bir yanıt yazın

] }