Pazar, Mayıs 5, 2024
Ekonomi

Fed şubelerinden faiz artış isteği Hisse Net Grafik, Hisse Analiz

Fed şubelerinden hakkında tüm bilgileri burada bulabilirsiniz. Fed şubelerinden yorum ve analizler yatırımcılar için çok önemli. Yatırımcılar doğru yorum ve doğru analiz görmek istiyor. Fed şubelerinden forum sitelerinin karmaşasından uzak, kolay anlaşılır yorumları sizlere sunuyoruz. Fed şubelerinden grafik teknikleri ve yorumları sayfamızda yer alacaktır. Fed şubelerinden fiyatı ne olursa olsun sizin alım noktanız ve nerede sattığınız asıl önemli olandır.

Fed şubelerinden Yorum 2023

Fed şubelerinden piyasada işlem görmektedir. Yatırımcıları tarafından sürekli takip edilen Fed şubelerinden grafik ve yorum analizleri sürekli ilgi çekiyor. Sizde bizi takip ederek buradaki yorumlardan faydalanabilirsiniz.

Amerikan Merkez Bankası’nın (Fed) 12 bölgesel bankasından üçünün yöneticileri, yayınlanan toplantı tutanaklarına göre, önemli bir acil durum borçlanma oranı için ABD merkez bankasının kasım ayı başlarında nihai olarak onayladığı 75 baz puanlık artıştan daha küçük bir artışı destekledi.

Tutanaklara göre, Fed’in faiz kararından bir veya iki hafta önce yapılan toplantılarda Kansas City, Philadelphia ve New York Fed yönetim kurulu üyeleri, iskonto oranında yarım puanlık artış istedi.

Diğer dokuz bankadakiler, Fed politika yapıcılarının 2-3 Kasım’daki toplantısında kararlaştırdıkları artış olan 75 baz puanlık artışı destekledi. Önceki iki Fed toplantısından önce en az bir banka yönetim kurulunun yaptığı gibi hiçbiri 100 baz puanlık bir artışı desteklemedi.

Fed banka kurulları politika faizini belirlemiyor, ancak politika faiziyle birlikte hareket eden iskonto oranını oylamak için düzenli olarak toplanıyor.

İlginizi Çekebilir;  TCMB reeskont ve avans işlemlerinde uygulanacak faiz oranlarını belirledi

Fed’in faiz artırımları devam edecek

 

FED yavaş da olsa faizleri artıracak

 

Fed’in kasım ayı toplantısına ilişkin tutanaklar yayımlandı

 


Fed şubelerinden Analiz

Fed şubelerinden net yorumunu anlamak için grafik sistemleri kullanmak tercih edilen yöntemler arasında yer almaktadır. Grafiklerdeki değişimleri takip ederek sizde Fed şubelerinden yönü hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. Fed şubelerinden grafik analizlerimiz yatırımcılar tarafından en çok sorulan sorularına cevap oluşturmak amacıyla hazırlanmaktadır.

Fed şubelerinden

Fed şubelerinden yorum ve grafikler yatırım tavsiyesi içermez. Fed şubelerinden grafik üzerindeki çizimler en çok bilinen teknik analiz yöntemlerinden alınarak kullanılmıştır. Fed şubelerinden yorum yapmak daha çok aldığınız ve sattığınız yer ile ilgilidir.

Fed şubelerinden Uzman Yorumları

Fed şubelerinden analiz talebinizi en altta yorum kısmına mail adresiniz ile birlikte yazın. Uzmanlarımız maliyet odaklı teknik analiz ile cevap versin.


Bir yanıt yazın

] }