Cumartesi, Mayıs 4, 2024
Ekonomi

ECB’nin faiz artırımına devam etmesi bekleniyor Hisse Net Grafik, Hisse Analiz

ECB’nin faiz hakkında tüm bilgileri burada bulabilirsiniz. ECB’nin faiz yorum ve analizler yatırımcılar için çok önemli. Yatırımcılar doğru yorum ve doğru analiz görmek istiyor. ECB’nin faiz forum sitelerinin karmaşasından uzak, kolay anlaşılır yorumları sizlere sunuyoruz. ECB’nin faiz grafik teknikleri ve yorumları sayfamızda yer alacaktır. ECB’nin faiz fiyatı ne olursa olsun sizin alım noktanız ve nerede sattığınız asıl önemli olandır.

ECB’nin faiz Yorum 2023

ECB’nin faiz piyasada işlem görmektedir. Yatırımcıları tarafından sürekli takip edilen ECB’nin faiz grafik ve yorum analizleri sürekli ilgi çekiyor. Sizde bizi takip ederek buradaki yorumlardan faydalanabilirsiniz.

Avrupa Merkez Bankası’nın (ECB) yarın yapacağı Yönetim Konseyi toplantısında faiz artırımına daha yavaş bir hızla da olsa devam etmesi bekleniyor.

Natixis ekonomisti Michael Schumacher, “ECB’nin aralık toplantısında politika faizini 50 baz puan artırmasını bekliyoruz. Aynı zamanda gelecek yıl Niceliksel Sıkılaştırma’nın başlayacağını da açıklamasını bekliyoruz. Ancak ECB’nin spesifik bir başlangıç tarihi vermesi bu noktada muhtemel değil” değerlendirmesini yaptı.

Allianz Global Investors’dan Franck Dixmier hazırladığı raporda, “ECB toplantısında bilançonun azaltılması tartışılacak bir seçenek olacak. ECB’nin piyasa oynaklığından kaçınmak için çok yavaş hareket etme yönünde bir yaklaşım sergilemesini bekliyoruz” dedi.

ECB ’de güvercinlerin faiz artışı pazarlığı

 

ECB üyesi Kazimir’den şahin sinyali

 

ECB, elindeki Alman tahvillerini artırdı

 


ECB’nin faiz Analiz

ECB’nin faiz net yorumunu anlamak için grafik sistemleri kullanmak tercih edilen yöntemler arasında yer almaktadır. Grafiklerdeki değişimleri takip ederek sizde ECB’nin faiz yönü hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. ECB’nin faiz grafik analizlerimiz yatırımcılar tarafından en çok sorulan sorularına cevap oluşturmak amacıyla hazırlanmaktadır.

İlginizi Çekebilir;  ECB üyesi Nagel faiz artışı istiyor Hisse Net Grafik, Hisse Analiz

ECB’nin faiz

ECB’nin faiz yorum ve grafikler yatırım tavsiyesi içermez. ECB’nin faiz grafik üzerindeki çizimler en çok bilinen teknik analiz yöntemlerinden alınarak kullanılmıştır. ECB’nin faiz yorum yapmak daha çok aldığınız ve sattığınız yer ile ilgilidir.

ECB’nin faiz Uzman Yorumları

ECB’nin faiz analiz talebinizi en altta yorum kısmına mail adresiniz ile birlikte yazın. Uzmanlarımız maliyet odaklı teknik analiz ile cevap versin.


Bir yanıt yazın

] }