Cuma, Mayıs 17, 2024
Ekonomi

ABD borsası yükselişle kapandı Hisse Net Grafik, Hisse Analiz

ABD borsası hakkında tüm bilgileri burada bulabilirsiniz. ABD borsası yorum ve analizler yatırımcılar için çok önemli. Yatırımcılar doğru yorum ve doğru analiz görmek istiyor. ABD borsası forum sitelerinin karmaşasından uzak, kolay anlaşılır yorumları sizlere sunuyoruz. ABD borsası grafik teknikleri ve yorumları sayfamızda yer alacaktır. ABD borsası fiyatı ne olursa olsun sizin alım noktanız ve nerede sattığınız asıl önemli olandır.

ABD borsası Yorum 2023

ABD borsası piyasada işlem görmektedir. Yatırımcıları tarafından sürekli takip edilen ABD borsası grafik ve yorum analizleri sürekli ilgi çekiyor. Sizde bizi takip ederek buradaki yorumlardan faydalanabilirsiniz.

Kapanışta Dow Jones endeksi yüzde 0,28 artışla 32.849,74 puana yükseldi.

S&P 500 endeksi yüzde 0,11 artarak 3.821,75 puana çıkarken, Nasdaq endeksi yatay seyrederek 10.547,11 puan oldu.

Güçlenen resesyon endişelerine rağmen piyasalarda, kapanışta pozitif bir seyir hakim oldu.

HABERİN DEVAMI İÇİN TIKLAYINIZ

Avrupa borsaları günü karışık seyirle kapattı

 

Saxo Bank Hisse Net Yorumlar 2022, Fed 2023’te faizleri düşürmeyecek

 

Williams Hisse Net Yorumlar 2022, Fed’in faizi daha fazla artırması olası

 

San Francisco Fed Başkanı’ndan faiz açıklaması

 


ABD borsası Analiz

ABD borsası net yorumunu anlamak için grafik sistemleri kullanmak tercih edilen yöntemler arasında yer almaktadır. Grafiklerdeki değişimleri takip ederek sizde ABD borsası yönü hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. ABD borsası grafik analizlerimiz yatırımcılar tarafından en çok sorulan sorularına cevap oluşturmak amacıyla hazırlanmaktadır.

İlginizi Çekebilir;  Kasım 2023 Merkez Bankası faiz kararı ne zaman açıklanacak? PPK toplantısı hangi gün?

ABD borsası

ABD borsası yorum ve grafikler yatırım tavsiyesi içermez. ABD borsası grafik üzerindeki çizimler en çok bilinen teknik analiz yöntemlerinden alınarak kullanılmıştır. ABD borsası yorum yapmak daha çok aldığınız ve sattığınız yer ile ilgilidir.

ABD borsası Uzman Yorumları

ABD borsası analiz talebinizi en altta yorum kısmına mail adresiniz ile birlikte yazın. Uzmanlarımız maliyet odaklı teknik analiz ile cevap versin.


Bir yanıt yazın

] }