Perşembe, Mayıs 16, 2024
Ekonomi

Avrupa ’da gaz, savaş öncesi seviyelere yakın seyrediyor Hisse Net Grafik, Hisse Analiz

Avrupa ’da hakkında tüm bilgileri burada bulabilirsiniz. Avrupa ’da yorum ve analizler yatırımcılar için çok önemli. Yatırımcılar doğru yorum ve doğru analiz görmek istiyor. Avrupa ’da forum sitelerinin karmaşasından uzak, kolay anlaşılır yorumları sizlere sunuyoruz. Avrupa ’da grafik teknikleri ve yorumları sayfamızda yer alacaktır. Avrupa ’da fiyatı ne olursa olsun sizin alım noktanız ve nerede sattığınız asıl önemli olandır.

Avrupa ’da Yorum 2023

Avrupa ’da piyasada işlem görmektedir. Yatırımcıları tarafından sürekli takip edilen Avrupa ’da grafik ve yorum analizleri sürekli ilgi çekiyor. Sizde bizi takip ederek buradaki yorumlardan faydalanabilirsiniz.

Avrupa doğalgaz fiyatları, Avrupa’da Ocak başında nispeten ılıman ve rüzgarlı havanın devam edeceğini gösteren tahminlerin baskısıyla bugün Ukrayna savaşı öncesi seviyelere yakın seyrediyor.

Montel-Foreks’in haberine göre, Hollanda TTF hub ’ı Ocak ayı vadeli doğal gaz kontratı bugün en son Ice Endex’te 8,27 EUR düşüşle 77,40 EUR/MWh seviyesinden işlem gördü. İngiltere NBP hub ’ı eşdeğeri ise 19,69 p azalışla 190,35p/th düzeyinden satış yaptı.

ABD merkezli bir gaz analisti, “Tüketim şu anda son derece düşük, bu nedenle aşağı yönlü baskı olabilir” ifadelerini kullanıyor. Avrupa genelinde hava koşullarının da ılıman ve bol rüzgarlı olduğunu belirten analist, bazı saatlik elektrik fiyatlarının bu nedenle sıfıra yakın veya sıfırın altına kaydedilebileceğini de belirtiyor.

Analist, “45 günlük hava koşuları Ocak ayı başlarında biraz daha ılıman bir dönem yaşanacağını gösteriyor, bu nedenle fiyatlar baskılanabilir” diyerek Avrupa kömür fiyatlarındaki keskin düşüşün gazın düşmesi için daha fazla alan oluşturduğunu da sözlerine ekliyor.

İlginizi Çekebilir;  Borsa güne rekorla başladı

Kömür ticaretinde, API 2 Q1 ’23 vadeli kömür kontratı ay başından bu yana yaklaşık 100,00 USD değer kaybetti ve en son 187,73 USD/ton seviyesinde kapanış yaptı.

EEX ’te TTF gün öncesi kontratı en son 6,58 EUR düşüşle EUR 75,45/MWh seviyesinden işlem yaptı. İngiltere spot gaz fiyatı ise 19,5 p artışla 180,00 p düzeyinden satış gerçekleştirdi.

İstanbul’da doğalgaz fiyatlarına yüzde 12 indirim yapılacak

 

Gazprom’un Çin ’e doğalgaz tedarikinde rekor

 

Erdoğan Hisse Net Yorumlar 2022, Filyos açıklarında 58 milyar metreküplük yeni doğalgaz rezervi keşfedildi

 


Avrupa ’da Analiz

Avrupa ’da net yorumunu anlamak için grafik sistemleri kullanmak tercih edilen yöntemler arasında yer almaktadır. Grafiklerdeki değişimleri takip ederek sizde Avrupa ’da yönü hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. Avrupa ’da grafik analizlerimiz yatırımcılar tarafından en çok sorulan sorularına cevap oluşturmak amacıyla hazırlanmaktadır.

Avrupa ’da

Avrupa ’da yorum ve grafikler yatırım tavsiyesi içermez. Avrupa ’da grafik üzerindeki çizimler en çok bilinen teknik analiz yöntemlerinden alınarak kullanılmıştır. Avrupa ’da yorum yapmak daha çok aldığınız ve sattığınız yer ile ilgilidir.

Avrupa ’da Uzman Yorumları

Avrupa ’da analiz talebinizi en altta yorum kısmına mail adresiniz ile birlikte yazın. Uzmanlarımız maliyet odaklı teknik analiz ile cevap versin.


Bir yanıt yazın

] }