Pazartesi, Nisan 29, 2024
Ekonomi

Avrupa’da doğalgaz fiyatlarında artış Hisse Net Grafik, Hisse Analiz

Avrupa’da doğalgaz hakkında tüm bilgileri burada bulabilirsiniz. Avrupa’da doğalgaz yorum ve analizler yatırımcılar için çok önemli. Yatırımcılar doğru yorum ve doğru analiz görmek istiyor. Avrupa’da doğalgaz forum sitelerinin karmaşasından uzak, kolay anlaşılır yorumları sizlere sunuyoruz. Avrupa’da doğalgaz grafik teknikleri ve yorumları sayfamızda yer alacaktır. Avrupa’da doğalgaz fiyatı ne olursa olsun sizin alım noktanız ve nerede sattığınız asıl önemli olandır.

Avrupa’da doğalgaz Yorum 2023

Avrupa’da doğalgaz piyasada işlem görmektedir. Yatırımcıları tarafından sürekli takip edilen Avrupa’da doğalgaz grafik ve yorum analizleri sürekli ilgi çekiyor. Sizde bizi takip ederek buradaki yorumlardan faydalanabilirsiniz.

Avrupa’da doğalgaz fiyatı, mevsim normallerinin üzerinde devam eden sıcaklıkların tüketimi düşürmesinin ve mart sonunda stokların yüksek bir seviyede kalacakları beklentisinin etkisiyle 4 haftadır süren aşağı hareketin artından yönünü yukarı çevirdi.

Hollanda TTF’de şubat teslimi gaz fiyatı bugün 75 euro/MWh seviyesine kadar yükseldi. Fiyat şu sıralarda düne göre yüzde 7,14 artışla 73,5 euro/MWh seviyesinde.

Avrupa’da gaz fiyatı 26 Ağustos’ta 306 euro/MWh seviyesine kadar çıkmıştı. 2 Aralık’ta ise fiyat 1378 euro/MWh seviyesindeydi.

4 Ocak itibariyle AB üyelerinin gaz depolarının doluluk oranı yüzde 83,35, Almanya’nın depolarında doluluk oranı ise yüzde 90,76 düzeyinde.

Avrupa’da doğalgaz fiyatlarında düşüş

 

Avrupa’da doğalgaz depolarındaki doluluk oranı azaldı

 

Avrupa’da doğalgaz fiyatlarında düşüş

 

Avrupa’da doğalgaz fiyatları düşüşünü sürdürüyor

İlginizi Çekebilir;  Gram altın rekor tazeledi Hisse Net Grafik, Hisse Analiz

 


Avrupa’da doğalgaz Analiz

Avrupa’da doğalgaz net yorumunu anlamak için grafik sistemleri kullanmak tercih edilen yöntemler arasında yer almaktadır. Grafiklerdeki değişimleri takip ederek sizde Avrupa’da doğalgaz yönü hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. Avrupa’da doğalgaz grafik analizlerimiz yatırımcılar tarafından en çok sorulan sorularına cevap oluşturmak amacıyla hazırlanmaktadır.

Avrupa’da doğalgaz

Avrupa’da doğalgaz yorum ve grafikler yatırım tavsiyesi içermez. Avrupa’da doğalgaz grafik üzerindeki çizimler en çok bilinen teknik analiz yöntemlerinden alınarak kullanılmıştır. Avrupa’da doğalgaz yorum yapmak daha çok aldığınız ve sattığınız yer ile ilgilidir.

Avrupa’da doğalgaz Uzman Yorumları

Avrupa’da doğalgaz analiz talebinizi en altta yorum kısmına mail adresiniz ile birlikte yazın. Uzmanlarımız maliyet odaklı teknik analiz ile cevap versin.


Bir yanıt yazın

] }