Pazar, Mayıs 12, 2024
Ekonomi

Gram altın rekor tazeledi Hisse Net Grafik, Hisse Analiz

Gram altın hakkında tüm bilgileri burada bulabilirsiniz. Gram altın yorum ve analizler yatırımcılar için çok önemli. Yatırımcılar doğru yorum ve doğru analiz görmek istiyor. Gram altın forum sitelerinin karmaşasından uzak, kolay anlaşılır yorumları sizlere sunuyoruz. Gram altın grafik teknikleri ve yorumları sayfamızda yer alacaktır. Gram altın fiyatı ne olursa olsun sizin alım noktanız ve nerede sattığınız asıl önemli olandır.

Gram altın Yorum 2023

Gram altın piyasada işlem görmektedir. Yatırımcıları tarafından sürekli takip edilen Gram altın grafik ve yorum analizleri sürekli ilgi çekiyor. Sizde bizi takip ederek buradaki yorumlardan faydalanabilirsiniz.

Dün dolar kuru ve altının ons fiyatına paralel değer kazanan altının gram fiyatı, günü yüzde 1,7 artışla 1.309 liradan tamamladı.

Altının gram fiyatı, dolar/TL’de yaşanan değer kazancının etkisiyle tüm zamanların rekor seviyesini 1327 TL’ye yükseltti.

Altının gram fiyatı, saat 11.15 itibarıyla önceki kapanışın yüzde 0,2 altında 1.306 liradan işlem görüyor. . Aynı dakikalarda çeyrek altın 2.140 lira, Cumhuriyet altını da 8.670 liradan satılıyor.

Altının ons fiyatı, dün yüzde 0,2 artışla günü 1.963 dolardan kapatmasının ardından şu sıralarda yüzde 0,4 azalışla 1.956 dolardan alıcı buluyor.

Küresel piyasalarda, ABD Merkez Bankası’nın (Fed) para politikasına ilişkin belirsizlikler ve ABD’deki borç limiti krizine yönelik gelişmeler yatırımcıları temkinli olmaya yönlendiriyor.

Analistler, borç limitinin 2025’e kadar askıya alınmasını ve federal harcamaların 2 yıl boyunca sınırlanmasını öngören tasarının pazartesiye kadar Senato’dan geçmesi gerektiğini söyledi.

İlginizi Çekebilir;  Piyasalarda gün ortası 15/09/2023 Hisse Net Grafik, Hisse Analiz

Ülkede açıklanan makroekonomik verilere göre iş gücü piyasasının sıcak kalmaya devam ettiğini belirten analistler, JOLTS Açık İş Sayısı beklentilerin üzerinde gelmesine karşın Fed’in “Bej Kitap” raporunda ülkede ekonomik faaliyetin nisan ve mayıs başında “çok az” değişim gösterdiğini, gelecekteki büyüme beklentilerinin ise biraz kötüleştiğini aktardı.

Fed yetkililerinin sözle yönlendirmelerinde Philadelphia Fed Başkanı Patrick Harker haziran ayındaki toplantıda faiz artışının pas geçilebileceğini aktaran analistler, para piyasalarındaki fiyatlamalarda Fed’in bu ayki toplantıda 25 baz puan faiz artıracağına ilişkin beklentiler yüzde 38’e gerilerken, nihai Faiz oranının yüzde 85 ihtimalle yüzde 5,25-5,50 seviyesinde olacağının öngörüldüğünü kaydetti.

Bugün Euro Bölgesinde enflasyon ve işsizlik, ABD’de ise ADP özel sektör istihdam başta olmak üzere yoğun veri gündeminin takip edileceğini belirten analistler, teknik açıdan altının ons fiyatında 1.950 ve 1.940 doların destek, 1.970 ve 1.980 doların direnç konumunda bulunduğunu bildirdi.


Gram altın Analiz

Gram altın net yorumunu anlamak için grafik sistemleri kullanmak tercih edilen yöntemler arasında yer almaktadır. Grafiklerdeki değişimleri takip ederek sizde Gram altın yönü hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. Gram altın grafik analizlerimiz yatırımcılar tarafından en çok sorulan sorularına cevap oluşturmak amacıyla hazırlanmaktadır.

Gram altın

Gram altın yorum ve grafikler yatırım tavsiyesi içermez. Gram altın grafik üzerindeki çizimler en çok bilinen teknik analiz yöntemlerinden alınarak kullanılmıştır. Gram altın yorum yapmak daha çok aldığınız ve sattığınız yer ile ilgilidir.

Gram altın Uzman Yorumları

Gram altın analiz talebinizi en altta yorum kısmına mail adresiniz ile birlikte yazın. Uzmanlarımız maliyet odaklı teknik analiz ile cevap versin.


İlginizi Çekebilir;  Partilere hazine yardımı için yüzde 7 barajı geliyor

Bir yanıt yazın

] }