Cumartesi, Nisan 27, 2024
Ekonomi

Dolar/TL’de yükseliş ivmesi korunuyor Hisse Net Grafik, Hisse Analiz

Dolar/TL’de yükseliş hakkında tüm bilgileri burada bulabilirsiniz. Dolar/TL’de yükseliş yorum ve analizler yatırımcılar için çok önemli. Yatırımcılar doğru yorum ve doğru analiz görmek istiyor. Dolar/TL’de yükseliş forum sitelerinin karmaşasından uzak, kolay anlaşılır yorumları sizlere sunuyoruz. Dolar/TL’de yükseliş grafik teknikleri ve yorumları sayfamızda yer alacaktır. Dolar/TL’de yükseliş fiyatı ne olursa olsun sizin alım noktanız ve nerede sattığınız asıl önemli olandır.

Dolar/TL’de yükseliş Yorum 2023

Dolar/TL’de yükseliş piyasada işlem görmektedir. Yatırımcıları tarafından sürekli takip edilen Dolar/TL’de yükseliş grafik ve yorum analizleri sürekli ilgi çekiyor. Sizde bizi takip ederek buradaki yorumlardan faydalanabilirsiniz.

Dün yükseliş eğiliminde hareket eden dolar/TL, günü önceki kapanışın yüzde 1,6 üzerinde 20,7995’ten tamamladı.

Dolar/TL, yeni güne ise düşüşle başlamasının ardından saat 13 Hisse Net Yorumlar 2022,00 itibarıyla yüzde 0,1 artışla 20,7917’den işlem görüyor. Aynı dakikalarda euro/TL yüzde 0,9 değer kazanarak 22,4769’dan, sterlin/TL yüzde 0,8 azalışla 25,7960’tan satılıyor.

Dolar endeksi şu sıralarda önceki kapanışın yüzde 0,2 üzerinde 104,4 seviyesinde dengelenirken, euro/dolar paritesi yüzde 0,2 azalışla 1,0670’ten alıcı buluyor.

Analistler, ABD’deki borç limiti krizine ilişkin gelişmeler ve ABD Merkez Bankası’nın (Fed) para politikasına dair belirsizliklerin varlık fiyatlamalarını zorlaştırdığını belirterek, bugün yoğun makroekonomik veri takviminin yatırımcıların odağında olduğunu söyledi.

Borç limitinin 2025’e kadar askıya alınmasını ve federal harcamaların 2 yıl boyunca sınırlanmasını öngören tasarı dün ABD Temsilciler Meclisi’nde onaylanırken, tasarının pazartesiye kadar Senato’dan geçmesi gerekiyor. Tasarının bugün Demokratların kontrolündeki Senato’dan geçebileceği belirtiliyor.

Öte yandan, Fed yetkililerinin sözle yönlendirmeleri de takip edilirken, Philadelphia Fed Başkanı Patrick Harker, Fed’in yaklaşan haziran toplantısında faiz artırımına gitmemesi gerektiğini vurguladı.

İlginizi Çekebilir;  Altında yeni zirve Hisse Net Grafik, Hisse Analiz

Analistler, söz konusu gelişmelerin ardından para piyasalarındaki fiyatlamalarda Fed’in bu ayki toplantıda 25 baz puan faiz artıracağına ilişkin beklentilerin yüzde 38’e gerilediğini anımsatarak, nihai Faiz oranının yüzde 85 ihtimalle yüzde 5,25-5,50 seviyesinde olacağının öngörüldüğünü söyledi.

Bugün dünya genelinde imalat sanayi Satınalma Yöneticileri Endeksi (PMI) ve ABD’de ADP özel sektör istihdam verileri başta olmak üzere yoğun veri gündeminin takip edileceğini aktaran analistler, teknik açıdan dolar endeksinde 103’ün destek, 105 seviyesinin direnç konumunda olduğunu kaydetti.

İnfo Yatırım Foreks bülteninde,’Dolar/TL’de yükseliş ivmesi korunuyor. Dün yurt içinde büyüme verisi takip edildi. Buna göre 1Ç23 büyüme verisi %3,5 beklentilerin üstünde %4 olarak açıklandı. Deprem ve seçim öncesi kamu yatırımlarının artması ve enflasyon ortamında tüketicilerin taleplerini öne çekmesinin etkisiyle 1Ç23 ’te büyüme beklentilerin üzerinde gerçekleşti. Diğer yandan piyasalar yeni kabinenin açıklanmasını bekliyor. ABD’de ise cuma günü açıklanacak Tarım Dışı İstihdam öncesinde JOLTs verisi açıklandı. Buna göre JOLTs 9,8 milyon beklentisinin üzerinde 10,1 milyon olarak açıklandı. Veri sonrasında Fed’in Haziran ayında 25 baz puanlık faiz artırma ihtimali anketlerde %73’e yükseldi. ABD’de borç tavanı krizi ise resmen çözüme ulaştı. Bugün İmalat PMI verileri takip edilebilir.’denildi.

Commerzbank dolar/TL tahminini revize etti

 

Bankalar dolar ve euro hesabı açmıyor

 

Ekonomistlerin yıllık enflasyon ve dolar/TL tahmini

 


Dolar/TL’de yükseliş Analiz

Dolar/TL’de yükseliş net yorumunu anlamak için grafik sistemleri kullanmak tercih edilen yöntemler arasında yer almaktadır. Grafiklerdeki değişimleri takip ederek sizde Dolar/TL’de yükseliş yönü hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. Dolar/TL’de yükseliş grafik analizlerimiz yatırımcılar tarafından en çok sorulan sorularına cevap oluşturmak amacıyla hazırlanmaktadır.

İlginizi Çekebilir;  Son dakika! Dolar 6.71 TL'ye indi, borsada yükseliş bekleniyor!

Dolar/TL’de yükseliş

Dolar/TL’de yükseliş yorum ve grafikler yatırım tavsiyesi içermez. Dolar/TL’de yükseliş grafik üzerindeki çizimler en çok bilinen teknik analiz yöntemlerinden alınarak kullanılmıştır. Dolar/TL’de yükseliş yorum yapmak daha çok aldığınız ve sattığınız yer ile ilgilidir.

Dolar/TL’de yükseliş Uzman Yorumları

Dolar/TL’de yükseliş analiz talebinizi en altta yorum kısmına mail adresiniz ile birlikte yazın. Uzmanlarımız maliyet odaklı teknik analiz ile cevap versin.


Bir yanıt yazın

] }