Pazar, Mayıs 12, 2024
Ekonomi

Resesyon ve merkez bankalarının talebi altın için risk Hisse Net Grafik, Hisse Analiz

Resesyon ve hakkında tüm bilgileri burada bulabilirsiniz. Resesyon ve yorum ve analizler yatırımcılar için çok önemli. Yatırımcılar doğru yorum ve doğru analiz görmek istiyor. Resesyon ve forum sitelerinin karmaşasından uzak, kolay anlaşılır yorumları sizlere sunuyoruz. Resesyon ve grafik teknikleri ve yorumları sayfamızda yer alacaktır. Resesyon ve fiyatı ne olursa olsun sizin alım noktanız ve nerede sattığınız asıl önemli olandır.

Resesyon ve Yorum 2023

Resesyon ve piyasada işlem görmektedir. Yatırımcıları tarafından sürekli takip edilen Resesyon ve grafik ve yorum analizleri sürekli ilgi çekiyor. Sizde bizi takip ederek buradaki yorumlardan faydalanabilirsiniz.

Varlık yönetim şirketi Ninety One’dan George Cheveley, ons altında yaşanan aşağı harekete karşın risklerin yukarı yönlü olduğunu savundu.

Cheveley, yukarı yönlü riskler olarak ABD ekonomisinde resesyon olasılığını ve merkez bankalarının altına gösterdikleri talebi işaret etti.

“Yukarı yönlü risklerin aşağı yönlü risklerden çok daha fazla olduğuna inandığımız ortamda, altın fiyatları için görünüm cazip olmaya devam ediyor” diye konuşan Cheveley, ABD ekonomisine yönelik risklerin altını güvenli liman arayan yatırımcılar için daha cazip bir yatarım haline getirmesinin büyük olasılık olduğunu vurguladı.

Ons altın bugün düne göre yüzde 0,37 kayıpla 1955,52 dolardan işlem görüyor

Türkiye’nin İsviçre’den altın ithalatı düşüşünü sürdürüyor

 

Gram altın rekor tazeledi

 


Resesyon ve Analiz

Resesyon ve net yorumunu anlamak için grafik sistemleri kullanmak tercih edilen yöntemler arasında yer almaktadır. Grafiklerdeki değişimleri takip ederek sizde Resesyon ve yönü hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. Resesyon ve grafik analizlerimiz yatırımcılar tarafından en çok sorulan sorularına cevap oluşturmak amacıyla hazırlanmaktadır.

İlginizi Çekebilir;  VİOP'ta endeks kontratı güne yükselişle başladı Hisse Net Grafik, Hisse Analiz

Resesyon ve

Resesyon ve yorum ve grafikler yatırım tavsiyesi içermez. Resesyon ve grafik üzerindeki çizimler en çok bilinen teknik analiz yöntemlerinden alınarak kullanılmıştır. Resesyon ve yorum yapmak daha çok aldığınız ve sattığınız yer ile ilgilidir.

Resesyon ve Uzman Yorumları

Resesyon ve analiz talebinizi en altta yorum kısmına mail adresiniz ile birlikte yazın. Uzmanlarımız maliyet odaklı teknik analiz ile cevap versin.


Bir yanıt yazın

] }