Salı, Mayıs 14, 2024
Ekonomi

Dolarda sınırlı hareket Hisse Net Grafik, Hisse Analiz

Dolarda sınırlı hakkında tüm bilgileri burada bulabilirsiniz. Dolarda sınırlı yorum ve analizler yatırımcılar için çok önemli. Yatırımcılar doğru yorum ve doğru analiz görmek istiyor. Dolarda sınırlı forum sitelerinin karmaşasından uzak, kolay anlaşılır yorumları sizlere sunuyoruz. Dolarda sınırlı grafik teknikleri ve yorumları sayfamızda yer alacaktır. Dolarda sınırlı fiyatı ne olursa olsun sizin alım noktanız ve nerede sattığınız asıl önemli olandır.

Dolarda sınırlı Yorum 2023

Dolarda sınırlı piyasada işlem görmektedir. Yatırımcıları tarafından sürekli takip edilen Dolarda sınırlı grafik ve yorum analizleri sürekli ilgi çekiyor. Sizde bizi takip ederek buradaki yorumlardan faydalanabilirsiniz.

Dün en düşük 18,7208 ve en yüksek 18,8079 seviyelerini gören dolar/TL, günü önceki kapanışına göre yüzde 0,1 azalışla 18,7683’ten tamamladı.

Dolar/TL, yeni güne ise yükselişle başlamasının ardından saat 10.30 itibarıyla yüzde 0,1 artışla 18,7920’den işlem görüyor. Aynı dakikalarda euro/TL yüzde 0,3 artışla 20,3220’den, sterlin/TL de yüzde 0,4 yükselişle 23,1490’dan satılıyor.

Gün ortası Hisse Net Yorumlar 2022, Dolar/TL, yeni güne ise yükselişle başlamasının ardından saat 13.00 itibarıyla 18,79’dan işlem görüyor. Aynı dakikalarda euro/TL yüzde 20,41’den satılıyor.

Uluslararası piyasalarda saat 13.00 itibarıyla euro/dolar paritesi 1,0890, sterlin/dolar paritesi 1,2360 ve dolar/yen paritesi 129,4 düzeyinde seyrediyor.

Analistler, Japonya Merkez Bankası’nın (BoJ) beklentilerin aksine getiri eğrisi hedef bandında değişikliğe gitmemesinin ardından döviz piyasasında oynaklığın arttığını söyledi.

Fiyat baskılarının hafiflemeye devam edeceğine dair iyimserliğin korunduğuna işaret eden analistler, bugün açıklanacak Avro Bölgesi’nde Tüketici Fiyat Endeksi (TÜFE) ve ABD’de Üretici Fiyat Endeksi (ÜFE) verilerinin beklentilerin devamı açısından önem taşıdığını kaydetti.

İlginizi Çekebilir;  Çin Merkez Bankası'ndan destek sözü Hisse Net Grafik, Hisse Analiz

Analistler, bugün ayrıca ABD Merkez Bankası (Fed) Bej Kitap Raporu ile ABD’de sanayi üretimi ve perakende satışlar verilerinin de takip edileceğini vurgulayarak, Davos Zirvesi’nden gelecek haber akışının da yatırımcıların odağında kalmaya devam ettiğini bildirdi.

İnfo Yatırım Foreks bülteninde, ‘Dolar/TL paritesi yatay seyrini devam ettiriyor. Haftasonu yayımlanan karar ile bankaların 3 aydan uzun vadeli TL mevduatlarında zorunlu karşılıkların sıfırlanması paritenin yükselişini sınırlıyor. ABD’de ise tatilden dönen piyasalarda veri takvimi dün sakindi. Bugün açıklanacak ABD perakende satışlar, sanayi üretimi ve ÜFE verisi Dolar Endeksi üzerinde belirleyici olabilir. Küresel risk iştahındaki toparlanma ile Dolar Endeksi bu sabah 101’li seviyelerde bulunuyor. Bu hafta ise gözler Perşembe günü açıklanacak TCMB Faiz Kararında olacak. TCMB’nin %9 olan faiz oranında değişikliğe gitmemesini öngörmekteyiz.’ denildi.

Vakıf Yatırım bülteninde, ‘Yatay seyir gözlenen kurda teknik olarak 18.0 altına gelinmedikçe yukarı yönlü oynaklık riskinin sürebileceğini düşünüyoruz. 18.0-17.5 destek, 18.75-19.00 direnç olarak izlenebilir.’ denildi.

Net UYP 265 milyar dolar açık verdi

 

TBB Hisse Net Yorumlar 2022, Nakdi krediler yüzde 52 arttı

 

VİOP’ta endeks kontratı güne yükselişle başladı

 


Dolarda sınırlı Analiz

Dolarda sınırlı net yorumunu anlamak için grafik sistemleri kullanmak tercih edilen yöntemler arasında yer almaktadır. Grafiklerdeki değişimleri takip ederek sizde Dolarda sınırlı yönü hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. Dolarda sınırlı grafik analizlerimiz yatırımcılar tarafından en çok sorulan sorularına cevap oluşturmak amacıyla hazırlanmaktadır.

Dolarda sınırlı

Dolarda sınırlı yorum ve grafikler yatırım tavsiyesi içermez. Dolarda sınırlı grafik üzerindeki çizimler en çok bilinen teknik analiz yöntemlerinden alınarak kullanılmıştır. Dolarda sınırlı yorum yapmak daha çok aldığınız ve sattığınız yer ile ilgilidir.

İlginizi Çekebilir;  FED faiz kararı 2023 ne zaman açıklanacak? FED faiz kararı ne olur? Gözler Jerome Powell açıklamalarında!

Dolarda sınırlı Uzman Yorumları

Dolarda sınırlı analiz talebinizi en altta yorum kısmına mail adresiniz ile birlikte yazın. Uzmanlarımız maliyet odaklı teknik analiz ile cevap versin.


Bir yanıt yazın

] }