Cumartesi, Nisan 27, 2024
Ekonomi

Hazine haftaya 4 ihale düzenleyecek Hisse Net Grafik, Hisse Analiz

Hazine haftaya hakkında tüm bilgileri burada bulabilirsiniz. Hazine haftaya yorum ve analizler yatırımcılar için çok önemli. Yatırımcılar doğru yorum ve doğru analiz görmek istiyor. Hazine haftaya forum sitelerinin karmaşasından uzak, kolay anlaşılır yorumları sizlere sunuyoruz. Hazine haftaya grafik teknikleri ve yorumları sayfamızda yer alacaktır. Hazine haftaya fiyatı ne olursa olsun sizin alım noktanız ve nerede sattığınız asıl önemli olandır.

Hazine haftaya Yorum 2023

Hazine haftaya piyasada işlem görmektedir. Yatırımcıları tarafından sürekli takip edilen Hazine haftaya grafik ve yorum analizleri sürekli ilgi çekiyor. Sizde bizi takip ederek buradaki yorumlardan faydalanabilirsiniz.

Hazine ve Maliye Bakanlığı, gelecek hafta, dört ihale düzenleyecek. Bakanlığın yayımladığı iç borç ihraç takvimine göre, 23 Ocak pazartesi günü yapılacak ilk ihalede, 3 yıl (1211 gün) vadeli, 3 ayda bir kupon ödemeli, TLREF’e endeksli devlet tahvili yeniden ihraç edilecek.

Aynı gün, 5 yıl (1659 gün) vadeli, 6 ayda bir kupon ödemeli, sabit kuponlu devlet tahvilinin yeniden ihracı yapılacak.

24 Ocak salı günü gerçekleştirilecek ilk ihalede, 5 yıl (1820 gün) vadeli, 6 ayda bir kira ödemeli kira sertifikasının doğrudan satışına imza atılacak.

Aynı gün yapılacak diğer ihalede ise 10 yıl (3640 gün) vadeli, 6 ayda bir kupon ödemeli, TÜFE’ye endeksli devlet tahvili ihraç edilecek.

ABD Hazine Bakanlığı olağanüstü tedbirleri devreye soktu

 

Hazine, iki ihalede 25,3 milyar TL satış yaptı

İlginizi Çekebilir;  Avrupa borsalarında pozitif seyir Hisse Net Grafik, Hisse Analiz

 


Hazine haftaya Analiz

Hazine haftaya net yorumunu anlamak için grafik sistemleri kullanmak tercih edilen yöntemler arasında yer almaktadır. Grafiklerdeki değişimleri takip ederek sizde Hazine haftaya yönü hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. Hazine haftaya grafik analizlerimiz yatırımcılar tarafından en çok sorulan sorularına cevap oluşturmak amacıyla hazırlanmaktadır.

Hazine haftaya

Hazine haftaya yorum ve grafikler yatırım tavsiyesi içermez. Hazine haftaya grafik üzerindeki çizimler en çok bilinen teknik analiz yöntemlerinden alınarak kullanılmıştır. Hazine haftaya yorum yapmak daha çok aldığınız ve sattığınız yer ile ilgilidir.

Hazine haftaya Uzman Yorumları

Hazine haftaya analiz talebinizi en altta yorum kısmına mail adresiniz ile birlikte yazın. Uzmanlarımız maliyet odaklı teknik analiz ile cevap versin.


Bir yanıt yazın

] }