Pazartesi, Nisan 29, 2024
Ekonomi

TCMB’den yeni faiz kararı Hisse Net Grafik, Hisse Analiz

TCMB’den yeni hakkında tüm bilgileri burada bulabilirsiniz. TCMB’den yeni yorum ve analizler yatırımcılar için çok önemli. Yatırımcılar doğru yorum ve doğru analiz görmek istiyor. TCMB’den yeni forum sitelerinin karmaşasından uzak, kolay anlaşılır yorumları sizlere sunuyoruz. TCMB’den yeni grafik teknikleri ve yorumları sayfamızda yer alacaktır. TCMB’den yeni fiyatı ne olursa olsun sizin alım noktanız ve nerede sattığınız asıl önemli olandır.

TCMB’den yeni Yorum 2023

TCMB’den yeni piyasada işlem görmektedir. Yatırımcıları tarafından sürekli takip edilen TCMB’den yeni grafik ve yorum analizleri sürekli ilgi çekiyor. Sizde bizi takip ederek buradaki yorumlardan faydalanabilirsiniz.

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası bankaların yabancı para zorunlu karşılık yükümlülüğünün üzerinde TCMB ’ye döviz park etmesi durumunda bu miktara faiz ödeyecek.

Bloomberght’te yer alan habere göre, Merkez Bankası Piyasalar Genel Müdürlüğü açıklamasına göre söz konusu yabancı para tesisine ödenecek faiz yüzde 4,5 olarak belirlendi.

TCMB, bankalardan swap kanalıyla döviz sağlarken 2023’te bu kanaldaki fonlamanın azaltılması hedefi ortaya konmuştu.

TCMB daha önce 2023 yılına ilişkin para politikasına yönelik yayımladığı metinde 2023 yılında liralaşma stratejisi çerçevesinde, APİ fonlama imkânı için geçerli olan teminat yapısında sabit getirili TL cinsi varlıkların payının artırılmaya devam edileceğini ve toplam fonlama miktarı içinde TCMB taraflı swap işlemleri karşılığında sağlanan fonlama miktarının kademeli olarak azaltılacağını ifade etmişti.

İlginizi Çekebilir;  Brent petrol 11 ayın dibini gördü Hisse Net Grafik, Hisse Analiz

TCMB ilgili metinde bankaların fonlama ve teminat kullanım imkânlarının liralaşma hedefleri doğrultusunda kalibre edileceğini belirtmişti.

Hazine haftaya 4 ihale düzenleyecek

 

TCMB, yılın ilk Enflasyon Raporu’nu 26 Ocak’ta açıklayacak

 

Merkez Bankası ‘faiz indirim’ sinyali verdi!

 


TCMB’den yeni Analiz

TCMB’den yeni net yorumunu anlamak için grafik sistemleri kullanmak tercih edilen yöntemler arasında yer almaktadır. Grafiklerdeki değişimleri takip ederek sizde TCMB’den yeni yönü hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. TCMB’den yeni grafik analizlerimiz yatırımcılar tarafından en çok sorulan sorularına cevap oluşturmak amacıyla hazırlanmaktadır.

TCMB’den yeni

TCMB’den yeni yorum ve grafikler yatırım tavsiyesi içermez. TCMB’den yeni grafik üzerindeki çizimler en çok bilinen teknik analiz yöntemlerinden alınarak kullanılmıştır. TCMB’den yeni yorum yapmak daha çok aldığınız ve sattığınız yer ile ilgilidir.

TCMB’den yeni Uzman Yorumları

TCMB’den yeni analiz talebinizi en altta yorum kısmına mail adresiniz ile birlikte yazın. Uzmanlarımız maliyet odaklı teknik analiz ile cevap versin.


Bir yanıt yazın

] }