Cumartesi, Mayıs 4, 2024
Ekonomi

Çin devlet tahvilleri yatırımcıların ilgisini kaybediyor Hisse Net Grafik, Hisse Analiz

Çin devlet hakkında tüm bilgileri burada bulabilirsiniz. Çin devlet yorum ve analizler yatırımcılar için çok önemli. Yatırımcılar doğru yorum ve doğru analiz görmek istiyor. Çin devlet forum sitelerinin karmaşasından uzak, kolay anlaşılır yorumları sizlere sunuyoruz. Çin devlet grafik teknikleri ve yorumları sayfamızda yer alacaktır. Çin devlet fiyatı ne olursa olsun sizin alım noktanız ve nerede sattığınız asıl önemli olandır.

Çin devlet Yorum 2023

Çin devlet piyasada işlem görmektedir. Yatırımcıları tarafından sürekli takip edilen Çin devlet grafik ve yorum analizleri sürekli ilgi çekiyor. Sizde bizi takip ederek buradaki yorumlardan faydalanabilirsiniz.

Pandemi döneminde güvenli bir getiri kaynağı olarak ilgi çeken Çin devlet tahvilleri, Çin’in para politikasını sıkılaştırmaya hazırlandığı değerlendirmeleri ile birlikte global yatırımcıların ilgisini kaybetmeye başladı.

China’s Bond Connect Platformu tarafından derlenen verilere göre, yabancı yatırımcıların Çin devlet tahvillerindeki yatırımları 2022 yılında 616 milyar yuan azalarak 3,4 trilyon yuan oldu.

FTSE Xinhua Çin Devlet Tahvili Endeksi’nin getirisi 2022’de yerel para cinsinden yüzde 3,2 olurken, ABD doları bazında yüzde 5,4 kaybettirdi. Aynı dönemde FTSE Global Devlet Tahvili Endeksi ABD doları cınsindin yüzde 18,3 düştü.

İngiliz varlık yönetim şirketi Abrdn’den Edmund Goh şaptığı değerlendirmede, “Asya sabit getirili portföyümüzde Çin tahvillerine ayırdığımız miktarı artırmadık, daha yüksek sermaye kazandı sunan başka piyasalar var. Güney Kore, Hindistan ve Endonezya’nin gelecek politika adımı olarak faiz indirimini fiyatlamaya başlamaları büyük olasılık” dedi.

İlginizi Çekebilir;  Son dakika haberi: Bakan Pakdemirli duyurdu: Ödemeler başlıyor

Çin ’e doğrudan dış yatırımlar arttı

 

Çin’de üretici fiyatları geriledi, tüketici fiyatları yükseldi

 


Çin devlet Analiz

Çin devlet net yorumunu anlamak için grafik sistemleri kullanmak tercih edilen yöntemler arasında yer almaktadır. Grafiklerdeki değişimleri takip ederek sizde Çin devlet yönü hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. Çin devlet grafik analizlerimiz yatırımcılar tarafından en çok sorulan sorularına cevap oluşturmak amacıyla hazırlanmaktadır.

Çin devlet

Çin devlet yorum ve grafikler yatırım tavsiyesi içermez. Çin devlet grafik üzerindeki çizimler en çok bilinen teknik analiz yöntemlerinden alınarak kullanılmıştır. Çin devlet yorum yapmak daha çok aldığınız ve sattığınız yer ile ilgilidir.

Çin devlet Uzman Yorumları

Çin devlet analiz talebinizi en altta yorum kısmına mail adresiniz ile birlikte yazın. Uzmanlarımız maliyet odaklı teknik analiz ile cevap versin.


Bir yanıt yazın

] }