Pazar, Mayıs 5, 2024
Ekonomi

Asya borsalarında pozitif seyir Hisse Net Grafik, Hisse Analiz

Asya borsalarında hakkında tüm bilgileri burada bulabilirsiniz. Asya borsalarında yorum ve analizler yatırımcılar için çok önemli. Yatırımcılar doğru yorum ve doğru analiz görmek istiyor. Asya borsalarında forum sitelerinin karmaşasından uzak, kolay anlaşılır yorumları sizlere sunuyoruz. Asya borsalarında grafik teknikleri ve yorumları sayfamızda yer alacaktır. Asya borsalarında fiyatı ne olursa olsun sizin alım noktanız ve nerede sattığınız asıl önemli olandır.

Asya borsalarında Yorum 2023

Asya borsalarında piyasada işlem görmektedir. Yatırımcıları tarafından sürekli takip edilen Asya borsalarında grafik ve yorum analizleri sürekli ilgi çekiyor. Sizde bizi takip ederek buradaki yorumlardan faydalanabilirsiniz.

Hong Kong’un Hang Seng endeksi, ticaretin ilk saatinde yüzde 3 yükseldi ve daha geniş bölgede kazançlara öncülük etti.

Baidu, JD.com ve Alibaba gibi hisselerin tümü yaklaşık yüzde 4 artışla teknoloji sektörü ralliye öncülük etti.

Avustralya’da S&P/ASX 200 yüzde 0,64 yükseldi.

Kospi, Güney Kore’nin Mayıs ayı tüketici enflasyonunun 19 ayın en düşük seviyesine inmesiyle yüzde 0,69 yükseldi ve art arda dördüncü ayda hafifledi. Nikkei 225 yüzde 0,62 yükseldi.

Anakara Çin’in Shanghai Bileşik Endeksi yüzde 0,24 arttı ve Shenzhen Bileşen Endeksi yüzde 0,67 düştü.

ABD’de bir gecede, S&P 500 ve Nasdaq Composite’in Ağustos’tan bu yana en yüksek seviyelerinde kapanmasıyla üç ana endeks de kazançlarını artırdı. Dow Jones Sanayi Ortalaması yüzde 0.47 yükseldi.

Borç limiti tasarısı Senato’dan geçti

Meclis, Çarşamba günü geç saatlerde borç limitini yükseltmek ve hükümet harcamalarına geniş bir farkla sınır koymak için bir yasa tasarısını kabul etti ve tasarıyı ABD’nin temerrüde düştüğü Pazartesi günkü son teslim tarihinden sadece birkaç gün önce Senato’ya gönderdi. Senato’da onaylanan borç limitinin ertelenmesine ilişkin tasarı, Başkan Joe Biden’ın imzalamasının ardınan yasalaşacak.

İlginizi Çekebilir;  Altının kilogramı 1 milyon 130 bin liraya geriledi Hisse Net Grafik, Hisse Analiz

Yatırımcılar ayrıca Cuma günkü Mayıs istihdam raporunu dört gözle bekliyorlar. Son veriler, Federal Fed ’in agresif faiz artırım planına rağmen güçlü bir işgücü piyasasına işaret ediyor.

Piyasalara Mehmet Şimşek dopingi

 

Piyasalarda temkinli bekleyiş

 

ECB’den emlak piyasasında “fiyat düzeltme riskinin” arttığı uyarısı

 

Sürekli yorgun ve halsiz hissedenler dikkat! İşte dinç olmanın sırrı…

 

Yabancılar borsada 44 milyon dolarlık hisse sattı

 


Asya borsalarında Analiz

Asya borsalarında net yorumunu anlamak için grafik sistemleri kullanmak tercih edilen yöntemler arasında yer almaktadır. Grafiklerdeki değişimleri takip ederek sizde Asya borsalarında yönü hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. Asya borsalarında grafik analizlerimiz yatırımcılar tarafından en çok sorulan sorularına cevap oluşturmak amacıyla hazırlanmaktadır.

Asya borsalarında

Asya borsalarında yorum ve grafikler yatırım tavsiyesi içermez. Asya borsalarında grafik üzerindeki çizimler en çok bilinen teknik analiz yöntemlerinden alınarak kullanılmıştır. Asya borsalarında yorum yapmak daha çok aldığınız ve sattığınız yer ile ilgilidir.

Asya borsalarında Uzman Yorumları

Asya borsalarında analiz talebinizi en altta yorum kısmına mail adresiniz ile birlikte yazın. Uzmanlarımız maliyet odaklı teknik analiz ile cevap versin.


Bir yanıt yazın

] }