Cumartesi, Mayıs 18, 2024
Ekonomi

Panetta Hisse Net Yorumlar 2023, Faiz artırımı konusunda çok aceleci olma zamanı değil Hisse Net Grafik, Hisse Analiz

Panetta Hisse hakkında tüm bilgileri burada bulabilirsiniz. Panetta Hisse yorum ve analizler yatırımcılar için çok önemli. Yatırımcılar doğru yorum ve doğru analiz görmek istiyor. Panetta Hisse forum sitelerinin karmaşasından uzak, kolay anlaşılır yorumları sizlere sunuyoruz. Panetta Hisse grafik teknikleri ve yorumları sayfamızda yer alacaktır. Panetta Hisse fiyatı ne olursa olsun sizin alım noktanız ve nerede sattığınız asıl önemli olandır.

Panetta Hisse Yorum 2023

Panetta Hisse piyasada işlem görmektedir. Yatırımcıları tarafından sürekli takip edilen Panetta Hisse grafik ve yorum analizleri sürekli ilgi çekiyor. Sizde bizi takip ederek buradaki yorumlardan faydalanabilirsiniz.

Avrupa Merkez Bankası Yönetim Kurulu üyesi Fabio Panetta, Euro Bölgesi’nde enflasyonun hafif şekilde gerilemekte olduğuna işaret ederek, ECB’nin para politikasını sıkılaştırmayı çok uzak olmayan bir gelecekte durdurmasının büyük olasılık olduğunu söyledi.

Le Monde gazetesine konuşan Panetta, faiz artırımında nihai noktaya “çok uzak” olmadıklarını düşündüklerini belirterek, “Faiz artırımı konusunda çok aceleci olma zamanı değil” değerlendirmesini yaptı.

“Yüzde 6,1 enflasyonun çok yüksek olduğuna kuşku yok, ancak insanlar korkmamalı. Enflasyonu yüzde 2 hedefine getireceğiz” diye konuşan Panetta, ECB’nin faizi kararlı bir şekilde yüzde -0,50’den yüzde 3,25’e getirdiğini ve enflasyonun düşmekte olduğunu belirtti.

Panetta, ECB’nin para politikasında yaptığı sıkılaştırmalanın tam etkilerinin reel ekonomi tarafından hissedilmesinin ve enflasyona aktarılmasının birkaç çeyrek alabileceğini de vurguladı.

İlginizi Çekebilir;  VİOP'ta endeks kontratı güne yükselişle başladı Hisse Net Grafik, Hisse Analiz

ECB’deki güvercinler galip gelebilir

 

ECB’den emlak piyasasında “fiyat düzeltme riskinin” arttığı uyarısı

 

ECB’nin enflasyon hedefi “çok uzak”

 


Panetta Hisse Analiz

Panetta Hisse net yorumunu anlamak için grafik sistemleri kullanmak tercih edilen yöntemler arasında yer almaktadır. Grafiklerdeki değişimleri takip ederek sizde Panetta Hisse yönü hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. Panetta Hisse grafik analizlerimiz yatırımcılar tarafından en çok sorulan sorularına cevap oluşturmak amacıyla hazırlanmaktadır.

Panetta Hisse

Panetta Hisse yorum ve grafikler yatırım tavsiyesi içermez. Panetta Hisse grafik üzerindeki çizimler en çok bilinen teknik analiz yöntemlerinden alınarak kullanılmıştır. Panetta Hisse yorum yapmak daha çok aldığınız ve sattığınız yer ile ilgilidir.

Panetta Hisse Uzman Yorumları

Panetta Hisse analiz talebinizi en altta yorum kısmına mail adresiniz ile birlikte yazın. Uzmanlarımız maliyet odaklı teknik analiz ile cevap versin.


Bir yanıt yazın

] }