Salı, Mayıs 7, 2024
Ekonomi

Dolar/TL haftaya rekorla başladı Hisse Net Grafik, Hisse Analiz

Dolar/TL haftaya hakkında tüm bilgileri burada bulabilirsiniz. Dolar/TL haftaya yorum ve analizler yatırımcılar için çok önemli. Yatırımcılar doğru yorum ve doğru analiz görmek istiyor. Dolar/TL haftaya forum sitelerinin karmaşasından uzak, kolay anlaşılır yorumları sizlere sunuyoruz. Dolar/TL haftaya grafik teknikleri ve yorumları sayfamızda yer alacaktır. Dolar/TL haftaya fiyatı ne olursa olsun sizin alım noktanız ve nerede sattığınız asıl önemli olandır.

Dolar/TL haftaya Yorum 2023

Dolar/TL haftaya piyasada işlem görmektedir. Yatırımcıları tarafından sürekli takip edilen Dolar/TL haftaya grafik ve yorum analizleri sürekli ilgi çekiyor. Sizde bizi takip ederek buradaki yorumlardan faydalanabilirsiniz.

Dolar/TL, pazartesi günü önceki kapanışına göre saat 14.06 itibariyle yüzde 1,38 yükselerek 21,21’den işlem görüyor.

Geçen haftayı 20,92 liradan tamamlayan dolar kuru, 28 Mayıs’ta yapılan Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ikinci turundan önce 20 lira altındaydı.

Euro/TL ise yüzde 1,36’lık yükselişle 22,80’den fiyatlanıyor. Euro/TL ise pazartesi sabahında 22,99’a kadar çıktı.

Hafta sonu açıklanan yeni Kabine’de ekonomi yönetiminin başına geçen Mehmet Şimşek, dün Hazine ve Maliye Bakanlığı görevini devralırken “şeffaflık”, “öngörülebilirlik”, “fiyat istikrarı” gibi “piyasa dostu” kavramlar kullanmış, Türkiye’nin “Rasyonel zemine dönmekten başka çaresi yok” demişti.

Bakan Şimşek operasyona Merkez ’den başladı

 

ABD’li bankalara sermaye şartı

 


Dolar/TL haftaya Analiz

Dolar/TL haftaya net yorumunu anlamak için grafik sistemleri kullanmak tercih edilen yöntemler arasında yer almaktadır. Grafiklerdeki değişimleri takip ederek sizde Dolar/TL haftaya yönü hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. Dolar/TL haftaya grafik analizlerimiz yatırımcılar tarafından en çok sorulan sorularına cevap oluşturmak amacıyla hazırlanmaktadır.

İlginizi Çekebilir;  New York borsası yükselişle açıldı

Dolar/TL haftaya

Dolar/TL haftaya yorum ve grafikler yatırım tavsiyesi içermez. Dolar/TL haftaya grafik üzerindeki çizimler en çok bilinen teknik analiz yöntemlerinden alınarak kullanılmıştır. Dolar/TL haftaya yorum yapmak daha çok aldığınız ve sattığınız yer ile ilgilidir.

Dolar/TL haftaya Uzman Yorumları

Dolar/TL haftaya analiz talebinizi en altta yorum kısmına mail adresiniz ile birlikte yazın. Uzmanlarımız maliyet odaklı teknik analiz ile cevap versin.


Bir yanıt yazın

] }