Pazartesi, Nisan 29, 2024
Ekonomi

Suudi Arabistan Temmuz’da ek petrol üretim kesintisine gidecek Hisse Net Grafik, Hisse Analiz

Suudi Arabistan hakkında tüm bilgileri burada bulabilirsiniz. Suudi Arabistan yorum ve analizler yatırımcılar için çok önemli. Yatırımcılar doğru yorum ve doğru analiz görmek istiyor. Suudi Arabistan forum sitelerinin karmaşasından uzak, kolay anlaşılır yorumları sizlere sunuyoruz. Suudi Arabistan grafik teknikleri ve yorumları sayfamızda yer alacaktır. Suudi Arabistan fiyatı ne olursa olsun sizin alım noktanız ve nerede sattığınız asıl önemli olandır.

Suudi Arabistan Yorum 2023

Suudi Arabistan piyasada işlem görmektedir. Yatırımcıları tarafından sürekli takip edilen Suudi Arabistan grafik ve yorum analizleri sürekli ilgi çekiyor. Sizde bizi takip ederek buradaki yorumlardan faydalanabilirsiniz.

Suudi Arabistan liderliğindeki 13 üyeli OPEC ile Rusya önderliğindeki OPEC dışı petrol üreticisi 10 ülkenin enerji ve petrol bakanlarının Avusturya’nın başkenti Viyana’da piyasa koşullarını değerlendirmek üzere bir araya geldiği 35’inci OPEC ve OPEC dışı Bakanlar Toplantısı sona erdi.

Suudi Arabistan Enerji Bakanı Abdulaziz bin Selman, toplantının ardından yaptığı açıklamada, taraflar arasında varılan “emsalsiz” anlaşmayla pazarın daha adil, görünür ve şeffaf olacağını ifade etti.

KESİNTİ KARARI DURUMA GÖRE UZATILABİLİR

Ülkesinin temmuzda gönüllü olarak günlük 1 milyon varil ek üretim kesintisine gideceği bilgisini paylaşan Bin Selman, ek kesinti kararının duruma göre uzatılabileceğini söyledi.

OPEC+ ülkelerinin fiyat endeksli hareket etmediğini aktaran Bakan Bin Selman, bu yaklaşımın başarısız olduğunu savundu.

2024 YILINDA PETROL ÜRETİMİ 40 MİLYON VARİL SEVİYESİNDE TUTULACAK

OPEC’ten söz konusu toplantıda alınan kararlara ilişkin yapılan yazılı açıklamada, OPEC+ ülkelerinin bu yılın sonuna kadar günlük üretim kesintisinde bir değişikliğe gitmeyeceği, 2024’te tüm üye ülkelerin günlük petrol üretimini 40 milyon 463 bin varil seviyesinde tutacağı bildirildi.

İlginizi Çekebilir;  Finans - Brent petrol fiyatı ne kadar oldu? (13 Ekim 2023 petrol fiyatları) Hisse Net Grafik, Hisse Analiz

Yapılan açıklamada, petrol pazarına ilişkin güncel gelişmelerini değerlendirmek üzere Ortak Bakanlar İzleme Komitesi’nin (JMMC) her iki ayda bir toplanacağı, 36. OPEC ve OPEC dışı Bakanlar Toplantısı’nın da 26 Kasım 2023’te yapılacağı bilgisi paylaşıldı.

Rusya’nın en büyük petrol şirketinin kârında büyük artış

 

Gabar Dağı’ndan petrol çıktı

 

Petrol ithalatı martta azaldı

 

Erdoğan Hisse Net Yorumlar 2022, Gabar’daki petrolü vatandaşlarımıza en uygun şekilde vereceğiz

 

 


Suudi Arabistan Analiz

Suudi Arabistan net yorumunu anlamak için grafik sistemleri kullanmak tercih edilen yöntemler arasında yer almaktadır. Grafiklerdeki değişimleri takip ederek sizde Suudi Arabistan yönü hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. Suudi Arabistan grafik analizlerimiz yatırımcılar tarafından en çok sorulan sorularına cevap oluşturmak amacıyla hazırlanmaktadır.

Suudi Arabistan

Suudi Arabistan yorum ve grafikler yatırım tavsiyesi içermez. Suudi Arabistan grafik üzerindeki çizimler en çok bilinen teknik analiz yöntemlerinden alınarak kullanılmıştır. Suudi Arabistan yorum yapmak daha çok aldığınız ve sattığınız yer ile ilgilidir.

Suudi Arabistan Uzman Yorumları

Suudi Arabistan analiz talebinizi en altta yorum kısmına mail adresiniz ile birlikte yazın. Uzmanlarımız maliyet odaklı teknik analiz ile cevap versin.


Bir yanıt yazın

] }