Pazar, Mayıs 5, 2024
Ekonomi

TCMB’nin döviz rezervlerinde azalma Hisse Net Grafik, Hisse Analiz

TCMB’nin döviz hakkında tüm bilgileri burada bulabilirsiniz. TCMB’nin döviz yorum ve analizler yatırımcılar için çok önemli. Yatırımcılar doğru yorum ve doğru analiz görmek istiyor. TCMB’nin döviz forum sitelerinin karmaşasından uzak, kolay anlaşılır yorumları sizlere sunuyoruz. TCMB’nin döviz grafik teknikleri ve yorumları sayfamızda yer alacaktır. TCMB’nin döviz fiyatı ne olursa olsun sizin alım noktanız ve nerede sattığınız asıl önemli olandır.

TCMB’nin döviz Yorum 2023

TCMB’nin döviz piyasada işlem görmektedir. Yatırımcıları tarafından sürekli takip edilen TCMB’nin döviz grafik ve yorum analizleri sürekli ilgi çekiyor. Sizde bizi takip ederek buradaki yorumlardan faydalanabilirsiniz.

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) brüt rezervleri 2 milyar 28 milyon dolar artarken, net rezerv 1 milyar 293 milyon dolar azaldı.

Döviz rezervleri geçen hafta bir önceki haftaya göre 1 milyar 721 milyon dolar, altın rezervleri 307 milyon dolar artış gösterdi.

TCMB verilerine göre, geçtiğimiz hafta 56 milyar 519 milyon dolar olan döviz rezervleri, 2 Haziran ile sona eren haftada 58 milyar 240 milyon dolara yükseldi.

TCMB altın rezervleri 41 milyar 939 milyon dolardan, 42 milyar 246 milyon dolar seviyesine yükseldi.

Böylece TCMB rezervleri bir önceki hafta 98 milyar 458 milyon dolar seviyesindeyken, yaklaşık 22 Temmuz 2022 tarihinden bu yana ilk 100 milyar 486 milyon dolar seviyesine geldi.

Geçtiğimiz hafta 4 milyar 404,6 milyon dolar ekside açıklanan net uluslararası rezervler 2 Haziran ile sona eren haftada 1 milyar 293 milyon dolar düşüşün ardından -5 milyar 697 milyon dolara indi.

İlginizi Çekebilir;  Piyasalar merkez bankaları haftasında temkinli Hisse Net Grafik, Hisse Analiz

Döviz mevduatlarında gerileme

 

Döviz mevduatlarında gerileme sürüyor

 

Uzmanlar dövizdeki hareketi yorumladı

 

Sanayicinin döviz sorunu krize dönüşüyor

 

TCMB’nin döviz rezervleri 22.1 milyar dolar azaldı

 


TCMB’nin döviz Analiz

TCMB’nin döviz net yorumunu anlamak için grafik sistemleri kullanmak tercih edilen yöntemler arasında yer almaktadır. Grafiklerdeki değişimleri takip ederek sizde TCMB’nin döviz yönü hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. TCMB’nin döviz grafik analizlerimiz yatırımcılar tarafından en çok sorulan sorularına cevap oluşturmak amacıyla hazırlanmaktadır.

TCMB’nin döviz

TCMB’nin döviz yorum ve grafikler yatırım tavsiyesi içermez. TCMB’nin döviz grafik üzerindeki çizimler en çok bilinen teknik analiz yöntemlerinden alınarak kullanılmıştır. TCMB’nin döviz yorum yapmak daha çok aldığınız ve sattığınız yer ile ilgilidir.

TCMB’nin döviz Uzman Yorumları

TCMB’nin döviz analiz talebinizi en altta yorum kısmına mail adresiniz ile birlikte yazın. Uzmanlarımız maliyet odaklı teknik analiz ile cevap versin.


Bir yanıt yazın

] }