Cumartesi, Mayıs 18, 2024
Ekonomi

Gram altın 1500 liraya dayandı Hisse Net Grafik, Hisse Analiz

Gram altın hakkında tüm bilgileri burada bulabilirsiniz. Gram altın yorum ve analizler yatırımcılar için çok önemli. Yatırımcılar doğru yorum ve doğru analiz görmek istiyor. Gram altın forum sitelerinin karmaşasından uzak, kolay anlaşılır yorumları sizlere sunuyoruz. Gram altın grafik teknikleri ve yorumları sayfamızda yer alacaktır. Gram altın fiyatı ne olursa olsun sizin alım noktanız ve nerede sattığınız asıl önemli olandır.

Gram altın Yorum 2023

Gram altın piyasada işlem görmektedir. Yatırımcıları tarafından sürekli takip edilen Gram altın grafik ve yorum analizleri sürekli ilgi çekiyor. Sizde bizi takip ederek buradaki yorumlardan faydalanabilirsiniz.

Dün altının ons fiyatına paralel değer kazanan altının gram fiyatı, günü yüzde 0,6 artışla 1.461 liradan tamamladı.

Altının gram fiyatı, yeni güne de yükselişle başlamasının ardından saat 10.55 itibarıyla önceki kapanışın yüzde 1,6 üzerinde 1.484 liradan işlem gördü. Önceki kapanışı 1461 lira olan gram, gün içerisinde 1494 liraya kadar yükseldi. Aynı dakikalarda çeyrek altın 2.440 lira, Cumhuriyet altını da 9.860 liradan satıldı.

Altının gram fiyatı, saat 17.08 itibarıyla önceki kapanışın yüzde 0,71 üzerinde 1.471 liradan işlem görüyor.

Altının ons fiyatı, dün yüzde 1,3 artışla günü 1.966 dolardan kapatmasının ardından şu sıralarda önceki kapanışının hemen altında 1.965 dolardan alıcı buluyor.

Analistler, küresel piyasalarda merkez bankalarının “şahin” politikaları yakında terk edebileceği beklentisinin güçlenmesinin risk iştahını desteklediğini belirtti.

Dün ABD’de açıklanan verilere göre, ilk kez işsizlik maaşı başvurusunda bulunanların sayısının 261 bine çıkarak Ekim 2021’den bu yana en yüksek seviyeye ulaştığını hatırlatan analistler, iş gücü piyasasının soğumaya başlamış olabileceğini söyledi.

İlginizi Çekebilir;  Moskova Borsası Tekrar açıldı - İlk işlem gününü yükselişle tamamladı Hisse Net Grafik, Hisse Analiz

Analistler, söz konusu veriyle para piyasalarındaki “şahin” fiyatlamaların ABD Merkez Bankası’nın (Fed) gelecek hafta alınacak para politikası kararları öncesi zayıfladığını belirterek, para piyasalarındaki fiyatlamalara göre Fed’in 14 Haziran’da 25 baz puan faiz artıracağına yönelik öngörülerin yüzde 24’e gerilediğini aktardı.

Öte yandan bugün yurt içinde açıklanan verilerine göre, sanayi üretimi nisan ayında yüzde 0,9, yıllık yüzde 1,2 azaldı.

Analistler, teknik açıdan altının ons fiyatında 1.940 ve 1.930 doların destek olduğunu kaydederek, 1.980 ve 2.000 doların direnç konumunda bulunduğunu bildirdi.

Dolarda rekor üstüne rekor

 

Tüketim harcamalarında en fazla payı gıda aldı

 

Sanayi üretimi nisanda yüzde 0,9 geriledi

 


Gram altın Analiz

Gram altın net yorumunu anlamak için grafik sistemleri kullanmak tercih edilen yöntemler arasında yer almaktadır. Grafiklerdeki değişimleri takip ederek sizde Gram altın yönü hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. Gram altın grafik analizlerimiz yatırımcılar tarafından en çok sorulan sorularına cevap oluşturmak amacıyla hazırlanmaktadır.

Gram altın

Gram altın yorum ve grafikler yatırım tavsiyesi içermez. Gram altın grafik üzerindeki çizimler en çok bilinen teknik analiz yöntemlerinden alınarak kullanılmıştır. Gram altın yorum yapmak daha çok aldığınız ve sattığınız yer ile ilgilidir.

Gram altın Uzman Yorumları

Gram altın analiz talebinizi en altta yorum kısmına mail adresiniz ile birlikte yazın. Uzmanlarımız maliyet odaklı teknik analiz ile cevap versin.


Bir yanıt yazın

] }