Cuma, Mayıs 3, 2024
Ekonomi

Deutsche Bank’tan Türkiye için faiz tahmini Hisse Net Grafik, Hisse Analiz

Deutsche Bank’tan hakkında tüm bilgileri burada bulabilirsiniz. Deutsche Bank’tan yorum ve analizler yatırımcılar için çok önemli. Yatırımcılar doğru yorum ve doğru analiz görmek istiyor. Deutsche Bank’tan forum sitelerinin karmaşasından uzak, kolay anlaşılır yorumları sizlere sunuyoruz. Deutsche Bank’tan grafik teknikleri ve yorumları sayfamızda yer alacaktır. Deutsche Bank’tan fiyatı ne olursa olsun sizin alım noktanız ve nerede sattığınız asıl önemli olandır.

Deutsche Bank’tan Yorum 2023

Deutsche Bank’tan piyasada işlem görmektedir. Yatırımcıları tarafından sürekli takip edilen Deutsche Bank’tan grafik ve yorum analizleri sürekli ilgi çekiyor. Sizde bizi takip ederek buradaki yorumlardan faydalanabilirsiniz.

Deutsche Bank Türk ekonomisine ilişkin yayımladığı raporda yeni kabine ve kritik kurumlardaki atamalar sonrası daha ılımlı ve ortodoks para politikası karışımına dönülebileceği tahminini paylaştı.

Bloomberght’de yer alan habere göre, enflasyonun ekonomideki en büyük zorluk olmaya devam edeceğini kaydeden ekonomistler, depremin arz-talep dengesizliği yaratması, asgari ücret artışlarının etkisi, TL’de son günlerde yaşanan değer kaybı gibi etkilerle manşet enflasyonun yıl sonunda yüzde 50’ye yakınsayacağı öngörüsünü paylaştı.

Ekonomistler yeni yöneticilerin daha ortodoks ve agresif önden yüklemeli para politikası uygulayacağını belirti.

“Yüzde 30 seviyesine çıkabilir”

Raporda bankanın agresif ancak aşırı olmayacağı belirtilerek faiz konusunda “Bu noktada tam bir değerlendirme yapmak zor ancak TL’deki hızlı değer kaybı, ilk anda büyük bir faiz artırımını gerektiriyor. Diğer yandan hükümetin kredi büyümesinde çöküşe neden olmamak için bir denge sağlaması gerekiyor.

İlginizi Çekebilir;  Goldman Sachs'tan Türkiye için faiz tahmini Hisse Net Grafik, Hisse Analiz

Politika faizi ilk seferde yüzde 25’e yükseltilebilir veya haziran ve temmuz aylarında üst üste Faiz artırımı olabilir. İkinci senaryoda faiz önce yüzde 18-20 civarına, temmuzda da yüzde 25 seviyesine yükselebilir. Bu artışın son olup olmayacağı soru işareti ve TL’nin hareketi ile portföy akışlarına bağlı olacak. Faizin yüzde 30’un üzerine çıkması ihtimalini de dışlamıyoruz.” tahminine yer verildi.

Mevduat faizlerinde sert yükseliş

 

Goldman Sachs’ın tahmini Hisse Net Yorumlar 2022, Türkiye’de faizler yüzde 40’a yükselecek

 

Morgan Stanley’den TCMB için faiz artışı tahmini

 


Deutsche Bank’tan Analiz

Deutsche Bank’tan net yorumunu anlamak için grafik sistemleri kullanmak tercih edilen yöntemler arasında yer almaktadır. Grafiklerdeki değişimleri takip ederek sizde Deutsche Bank’tan yönü hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. Deutsche Bank’tan grafik analizlerimiz yatırımcılar tarafından en çok sorulan sorularına cevap oluşturmak amacıyla hazırlanmaktadır.

Deutsche Bank’tan

Deutsche Bank’tan yorum ve grafikler yatırım tavsiyesi içermez. Deutsche Bank’tan grafik üzerindeki çizimler en çok bilinen teknik analiz yöntemlerinden alınarak kullanılmıştır. Deutsche Bank’tan yorum yapmak daha çok aldığınız ve sattığınız yer ile ilgilidir.

Deutsche Bank’tan Uzman Yorumları

Deutsche Bank’tan analiz talebinizi en altta yorum kısmına mail adresiniz ile birlikte yazın. Uzmanlarımız maliyet odaklı teknik analiz ile cevap versin.


Bir yanıt yazın

] }