Pazartesi, Nisan 29, 2024
Ekonomi

Goldman Sachs’tan Türkiye için faiz tahmini Hisse Net Grafik, Hisse Analiz

Goldman Sachs’tan hakkında tüm bilgileri burada bulabilirsiniz. Goldman Sachs’tan yorum ve analizler yatırımcılar için çok önemli. Yatırımcılar doğru yorum ve doğru analiz görmek istiyor. Goldman Sachs’tan forum sitelerinin karmaşasından uzak, kolay anlaşılır yorumları sizlere sunuyoruz. Goldman Sachs’tan grafik teknikleri ve yorumları sayfamızda yer alacaktır. Goldman Sachs’tan fiyatı ne olursa olsun sizin alım noktanız ve nerede sattığınız asıl önemli olandır.

Goldman Sachs’tan Yorum 2023

Goldman Sachs’tan piyasada işlem görmektedir. Yatırımcıları tarafından sürekli takip edilen Goldman Sachs’tan grafik ve yorum analizleri sürekli ilgi çekiyor. Sizde bizi takip ederek buradaki yorumlardan faydalanabilirsiniz.

Türkiye’de yeni dönemde gerçekleşen atamalar sonrası tahminlerini revize eden yatırım bankası Goldman Sachs, Türkiye’de Mehmet Şimşek’in Maliye Bakanı, Hafize Gaye Erkan’ın da Merkez Bankası Başkanı olarak atanmasının yeni yönetimde para ve mali ayarlamalara ihtiyaç duyulduğu anlayışının yaygın olduğuna işaret ettiğini belirtti.

Türkiye’ye ilişkin bir dizi tahminini revize eden banka, ekonominin istikrara kavuşturulmasının “döviz kurunda büyük ve süreksiz bir ayarlama gerektireceğini” kaydetti.

“Faizler yüzde 40’a yükselecek”

Bankanın ekonomistlerinden Clemens Grafe, müşterilerine gönderdiği bir bilgi notunda, her ne kadar bu aşamada para politikasının çerçevesi bilinmese de, “tamamen ortodoks politika yapıcılığın” döviz kurunun önceden ayarlanmasına izin vereceğini ve repo faizini ekonomideki faiz oranlarını sabitleyecek bir seviyeye yükselteceğini yazdı.

Grafe “Bize göre bu durum, ortodoks bir politika yapıcının faiz oranlarını mevduat faizlerinin mevcut seviyesi olan yüzde 40’a yükselteceğini göstermektedir.” dedi.

İlginizi Çekebilir;  Finans - Kamu toplu sözleşme görüşmelerinde müzakere süreci sona eriyor Hisse Net Grafik, Hisse Analiz

Yıl sonu Faiz beklentisi

Grafe, döviz kuru ve enflasyon beklentisi istikrara kavuşmasının ardından, yıl sonunda faiz oranları hızla, büyük ihtimalle yüzde 25 civarına düşürülebileceğini de ifade etti.

Banka, ayrıca Türkiye’nin daha önce yüzde 2,9 olarak belirlediği yıllık gayrisafi milli hasıla tahminin yüzde 2,3’e düşürdü. (Euronews)

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek’ten Hafize Gaye Erkan mesajı

 

TCMB Başkanı Gaye Erkan’dan ilk açıklama

 

Uluslararası basında Hafize Gaye Erkan rüzgarı

 

Merkez Bankası Başkanlığı’na Gaye Erkan atandı

 

ECB, haziran ve temmuzda faizleri artıracak

 

IMF’den merkez bankalarına ‘faiz’ çağrısı

 


Goldman Sachs’tan Analiz

Goldman Sachs’tan net yorumunu anlamak için grafik sistemleri kullanmak tercih edilen yöntemler arasında yer almaktadır. Grafiklerdeki değişimleri takip ederek sizde Goldman Sachs’tan yönü hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. Goldman Sachs’tan grafik analizlerimiz yatırımcılar tarafından en çok sorulan sorularına cevap oluşturmak amacıyla hazırlanmaktadır.

Goldman Sachs’tan

Goldman Sachs’tan yorum ve grafikler yatırım tavsiyesi içermez. Goldman Sachs’tan grafik üzerindeki çizimler en çok bilinen teknik analiz yöntemlerinden alınarak kullanılmıştır. Goldman Sachs’tan yorum yapmak daha çok aldığınız ve sattığınız yer ile ilgilidir.

Goldman Sachs’tan Uzman Yorumları

Goldman Sachs’tan analiz talebinizi en altta yorum kısmına mail adresiniz ile birlikte yazın. Uzmanlarımız maliyet odaklı teknik analiz ile cevap versin.


Bir yanıt yazın

] }