Çarşamba, Mayıs 15, 2024
Ekonomi

Erdemoğlu Holding, Sasa’da 3.55 milyar TL ’lik hisse sattı Hisse Net Grafik, Hisse Analiz

Erdemoğlu Holding, hakkında tüm bilgileri burada bulabilirsiniz. Erdemoğlu Holding, yorum ve analizler yatırımcılar için çok önemli. Yatırımcılar doğru yorum ve doğru analiz görmek istiyor. Erdemoğlu Holding, forum sitelerinin karmaşasından uzak, kolay anlaşılır yorumları sizlere sunuyoruz. Erdemoğlu Holding, grafik teknikleri ve yorumları sayfamızda yer alacaktır. Erdemoğlu Holding, fiyatı ne olursa olsun sizin alım noktanız ve nerede sattığınız asıl önemli olandır.

Erdemoğlu Holding, Yorum 2023

Erdemoğlu Holding, piyasada işlem görmektedir. Yatırımcıları tarafından sürekli takip edilen Erdemoğlu Holding, grafik ve yorum analizleri sürekli ilgi çekiyor. Sizde bizi takip ederek buradaki yorumlardan faydalanabilirsiniz.

Erdemoğlu Holding, Sasa ’nın çıkarılmış sermayesinin yaklaşık yüzde 1,1 ’ini temsil eden 56,7 milyon hisseye denk gelen 3,55 milyar TL ’lik Sasa hisselerini sattı.

Satış “Türkiye dışında ikamet eden nitelikli kurumsal yatırımcılara” yapıldı.

3.55 milyar liralık satışın gerçekleşmesiyle Sasa hisselerinde yüzde 7 oranında düşüş yaşandı. Önemli satıştan Borsa İstanbul da etkilendi. Düşüş Sasa ’ya bağlandı.

SASA TAHVİLİ ALINACAK

Erdemoğlu, işlem tamamlandığında Sasa ’nın yaklaşık yüzde 60 ’ına sahip olmayı öngördüğünü açıkladı. Erdemoğlu şu anda şirkette doğrudan yaklaşık yüzde 61 ve dolaylı olarak yaklaşık yüzde 81,8 oranında paya sahip konumda.

Şirket satış gelirlerinin çoğunu Sasa tahvillerini satın almak için kullanmayı planlıyor. HSBC Bank işlemin tek küresel koordinatör ve talep toplayıcısı oldu. Erdemoğlu çoğunluk hissesine sahip olarak Sasa ’nın yönetim kontrolünü elinde tutacak.

İlginizi Çekebilir;  HURGZ Hisse Net Yorumlar 2023, Tedbir kararı Hisse Net Grafik, Hisse Analiz

Sasa ’nın kâr marjı yüzde 30’da kalabilecek mi?

SASA, yüzde 130 bedelsiz verecek

SASA ’nın patronundan hisse fiyatıyla ilgili yeni açıklama


Erdemoğlu Holding, Analiz

Erdemoğlu Holding, net yorumunu anlamak için grafik sistemleri kullanmak tercih edilen yöntemler arasında yer almaktadır. Grafiklerdeki değişimleri takip ederek sizde Erdemoğlu Holding, yönü hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. Erdemoğlu Holding, grafik analizlerimiz yatırımcılar tarafından en çok sorulan sorularına cevap oluşturmak amacıyla hazırlanmaktadır.

Erdemoğlu Holding,

Erdemoğlu Holding, yorum ve grafikler yatırım tavsiyesi içermez. Erdemoğlu Holding, grafik üzerindeki çizimler en çok bilinen teknik analiz yöntemlerinden alınarak kullanılmıştır. Erdemoğlu Holding, yorum yapmak daha çok aldığınız ve sattığınız yer ile ilgilidir.

Erdemoğlu Holding, Uzman Yorumları

Erdemoğlu Holding, analiz talebinizi en altta yorum kısmına mail adresiniz ile birlikte yazın. Uzmanlarımız maliyet odaklı teknik analiz ile cevap versin.


Bir yanıt yazın

] }