Pazartesi, Nisan 29, 2024
Ekonomi

Avrupa borsaları İspanya hariç yükseldi Hisse Net Grafik, Hisse Analiz

Avrupa borsaları hakkında tüm bilgileri burada bulabilirsiniz. Avrupa borsaları yorum ve analizler yatırımcılar için çok önemli. Yatırımcılar doğru yorum ve doğru analiz görmek istiyor. Avrupa borsaları forum sitelerinin karmaşasından uzak, kolay anlaşılır yorumları sizlere sunuyoruz. Avrupa borsaları grafik teknikleri ve yorumları sayfamızda yer alacaktır. Avrupa borsaları fiyatı ne olursa olsun sizin alım noktanız ve nerede sattığınız asıl önemli olandır.

Avrupa borsaları Yorum 2023

Avrupa borsaları piyasada işlem görmektedir. Yatırımcıları tarafından sürekli takip edilen Avrupa borsaları grafik ve yorum analizleri sürekli ilgi çekiyor. Sizde bizi takip ederek buradaki yorumlardan faydalanabilirsiniz.

Açılışın ardından Stoxx Europe 600 gösterge endeksi yüzde 0,5 değer artışıyla 463,12 puan, Almanya’da DAX 40 endeksi yüzde 0,4 yükselişle 16.163 puan oldu.

İngiltere’de FTSE 100 endeksi yüzde 0,3 primle 7.591 puanda, Fransa’da CAC 40 endeksi yüzde 0,7 yükselişle 7.304 puanda, İspanya’da IBEX 35 endeksi yüzde 0,2 azalışla 9.326 puanda ve İtalya’da MIB 30 endeksi yüzde 0,2 değer kazancıyla 27.485 puanda bulunuyor.

Dün yatay bir seyirle günü 1,0755 seviyesinden tamamlayan euro/dolar paritesi, şu sıralarda önceki kapanışının yüzde 0,4 üzerinde 1,0800’de dengelendi.

Küresel pay piyasaları, ABD Merkez Bankası’nın (Fed) yarın politika faizini sabit bırakabileceğine yönelik beklentilerle pozitif bir seyir izlerken, enflasyon ve resesyon ikilemindeki küresel ekonomilerde “şahin” para politikalarının sonuna yaklaşıldığına yönelik fiyatlamalar güçlenmeye devam ediyor.

Analistler, para piyasalarındaki fiyatlamalarda Fed’in bugün başlayacak ve yarın sona erecek Federal Açık Piyasa Komitesi (FOMC) toplantısında yüzde 84 ihtimalle politika faizinin sabit bırakılacağının öngörüldüğünü kaydetti.

İlginizi Çekebilir;  Altında yatay seyir Hisse Net Grafik, Hisse Analiz

Bölgede güçlü kalmaya devam eden enflasyon, Avrupa Merkez Bankası’nın (ECB) politika alanını daraltmayı sürdürürken, bugün Almanya ve Euro Bölgesi’nde açıklanacak verilerin varlık fiyatları üzerinde etkili olması bekleniyor.

Öte yandan, ECB’nin perşembe günü politika faizini 25 baz puan artırmasına kesin gözüyle bakılırken, politika metni ve toplantı sonrası ECB Başkanı Christine Lagarde’ın yapacağı yönlendirmeler piyasalar açısından büyük önem taşıyor.

Analistler, bugün Almanya ve Euro Bölgesi ZEW ekonomik güven endeksi ile ABD’deki enflasyon verilerinin takip edileceğini bildirdi.

Bugün açıklanan verilere göre, Almanya’da Tüketici Fiyat Endeksi (TÜFE) nisanda beklentilere paralel olarak aylık bazda yüzde 0,2 düşerken, yıllık bazda yüzde 6,1 arttı.

Fed’in politikası kredi ve para piyasası koşullarına bağlı

 

BoE’den faiz artırım beklentileri güçlendi

 

İngiltere’de işsizlik arttı

 


Avrupa borsaları Analiz

Avrupa borsaları net yorumunu anlamak için grafik sistemleri kullanmak tercih edilen yöntemler arasında yer almaktadır. Grafiklerdeki değişimleri takip ederek sizde Avrupa borsaları yönü hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. Avrupa borsaları grafik analizlerimiz yatırımcılar tarafından en çok sorulan sorularına cevap oluşturmak amacıyla hazırlanmaktadır.

Avrupa borsaları

Avrupa borsaları yorum ve grafikler yatırım tavsiyesi içermez. Avrupa borsaları grafik üzerindeki çizimler en çok bilinen teknik analiz yöntemlerinden alınarak kullanılmıştır. Avrupa borsaları yorum yapmak daha çok aldığınız ve sattığınız yer ile ilgilidir.

Avrupa borsaları Uzman Yorumları

Avrupa borsaları analiz talebinizi en altta yorum kısmına mail adresiniz ile birlikte yazın. Uzmanlarımız maliyet odaklı teknik analiz ile cevap versin.


İlginizi Çekebilir;  Borsa uzmanlarından ‘erken ralli ’ uyarısı Hisse Net Grafik, Hisse Analiz

Bir yanıt yazın

] }