Cuma, Mayıs 3, 2024
Ekonomi

Gram altın yükselişini sürdürüyor Hisse Net Grafik, Hisse Analiz

Gram altın hakkında tüm bilgileri burada bulabilirsiniz. Gram altın yorum ve analizler yatırımcılar için çok önemli. Yatırımcılar doğru yorum ve doğru analiz görmek istiyor. Gram altın forum sitelerinin karmaşasından uzak, kolay anlaşılır yorumları sizlere sunuyoruz. Gram altın grafik teknikleri ve yorumları sayfamızda yer alacaktır. Gram altın fiyatı ne olursa olsun sizin alım noktanız ve nerede sattığınız asıl önemli olandır.

Gram altın Yorum 2023

Gram altın piyasada işlem görmektedir. Yatırımcıları tarafından sürekli takip edilen Gram altın grafik ve yorum analizleri sürekli ilgi çekiyor. Sizde bizi takip ederek buradaki yorumlardan faydalanabilirsiniz.

Dün döviz kuru ve altının ons fiyatına paralel değer kazanan altının gram fiyatı, günü yüzde 0,9 artışla 1.489 liradan tamamladı.

Altının gram fiyatı, güne yükselişle başlamasının ardından saat 10.45 itibarıyla önceki kapanışın yüzde 0,4 üzerinde 1.495 liradan işlem görüyor. Aynı dakikalarda çeyrek altın 2.460 lira, Cumhuriyet altını da 9.930 liradan satılıyor.

Altının ons fiyatı, dün yüzde 0,2 azalışla günü 1.957 dolardan kapatmasının ardından şu sıralarda önceki kapanışının yüzde 0,3 üzerinde 1.963 dolardan alıcı buluyor.

Analistler, küresel piyasalarda, ABD Merkez Bankası’nın (Fed) yarın politika faizini sabit tutacağına yönelik beklentilerin güçlenmesiyle pozitif bir seyir ettiğini belirterek, bugün gözlerin ABD’de açıklanacak enflasyon verilerine çevrildiğini ifade etti.

Enflasyon ve resesyon ikilemindeki küresel ekonomilerde “şahin” para politikalarının sonuna yaklaşıldığına yönelik fiyatlamaların güçlendiğini kaydeden analistler, para piyasalarındaki fiyatlamalarda Federal Açık Piyasa Komitesi (FOMC) toplantısında yüzde 84 ihtimalle politika faizini sabit bırakacağı beklentisinin altının ons fiyatını desteklediğini söyledi.

İlginizi Çekebilir;  A101 aktüel ürünler kataloğu 22 Temmuz 2023! Bugün A101 indirimli ürünlerde neler var?

Analistler, piyasalarda Tüketici Fiyat Endeksi’nin (TÜFE) mayısta yüzde 4,1’e gerileyeceği beklentisinin öne çıktığını aktararak, bugün açıklanacak enflasyon verisinin ve yarınki para politikası kararlarından alınacak sinyallerin Fed’in temmuz ayındaki toplantısı için soru işaretlerini azaltabileceğini kaydetti.

Bugün ABD’de enflasyon ile Avrupa’da ZEW ekonomik güven endeksi verilerinin takip edileceğini belirten analistler, teknik açıdan altının ons fiyatında 1.960 ve 1.950 doların destek, 1.980 ve 2.000 doların direnç konumunda bulunduğunu bildirdi.

Perakende satış hacmi artış gösterdi

 

Dövizde yön yukarı

 

VİOP’ta endeks kontratı güne düşüşle başladı

 


Gram altın Analiz

Gram altın net yorumunu anlamak için grafik sistemleri kullanmak tercih edilen yöntemler arasında yer almaktadır. Grafiklerdeki değişimleri takip ederek sizde Gram altın yönü hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. Gram altın grafik analizlerimiz yatırımcılar tarafından en çok sorulan sorularına cevap oluşturmak amacıyla hazırlanmaktadır.

Gram altın

Gram altın yorum ve grafikler yatırım tavsiyesi içermez. Gram altın grafik üzerindeki çizimler en çok bilinen teknik analiz yöntemlerinden alınarak kullanılmıştır. Gram altın yorum yapmak daha çok aldığınız ve sattığınız yer ile ilgilidir.

Gram altın Uzman Yorumları

Gram altın analiz talebinizi en altta yorum kısmına mail adresiniz ile birlikte yazın. Uzmanlarımız maliyet odaklı teknik analiz ile cevap versin.


Bir yanıt yazın

] }