Pazartesi, Nisan 29, 2024
Ekonomi

Ekonomide yeni yol haritası bu hafta çizilecek Hisse Net Grafik, Hisse Analiz

Ekonomide yeni hakkında tüm bilgileri burada bulabilirsiniz. Ekonomide yeni yorum ve analizler yatırımcılar için çok önemli. Yatırımcılar doğru yorum ve doğru analiz görmek istiyor. Ekonomide yeni forum sitelerinin karmaşasından uzak, kolay anlaşılır yorumları sizlere sunuyoruz. Ekonomide yeni grafik teknikleri ve yorumları sayfamızda yer alacaktır. Ekonomide yeni fiyatı ne olursa olsun sizin alım noktanız ve nerede sattığınız asıl önemli olandır.

Ekonomide yeni Yorum 2023

Ekonomide yeni piyasada işlem görmektedir. Yatırımcıları tarafından sürekli takip edilen Ekonomide yeni grafik ve yorum analizleri sürekli ilgi çekiyor. Sizde bizi takip ederek buradaki yorumlardan faydalanabilirsiniz.

Seçimin ardından ekonomi yönetimi değişti ve ekonomide atılacak adımlar merakla bekleniyor.

Hazine ve Maliye Bakanlığı’na Mehmet Şimşek, Merkez Bankası Başkanlığına ise Hafize Gaye Erkan getirildi.

Piyasalar ilk olarak faiz politikasında bir değişiklik olup olmayacağını merak ediyor.

Merkez Bankası kararını önümüzdeki hafta perşembe günü açıklayacak.

‘ ’ÖNÜMÜZDEKİ TOPLANTI ÇOK KRİTİK ’ ’

Merkez Bankası’nın toplantısının kritik olacağını söyleyen Koç Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Selva Demiralp, “Muhtemelen ortodoks politikalara dönmek için sıcak davranacağını tahmin edebiliyoruz. Soru dönüp dolaşıp ne kadar alanı olura geliyor. Önümüzdeki haftadaki toplantı çok kritik olacak, yeni başkan yeni ekip gelmiş, piyasalar zaten hep bir test ederler duruşunu.” değerlendirmesinde bulundu.

Bu hafta perşembe günü ise Ekonomi Koordinasyon Kurulu toplanacak. Toplantıya Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz başkanlık yapacak. Toplantıda Orta Vadeli Program’da yapılacak güncelleme de konuşulacak.

Cuma günü ise Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek, bankacılar ile birlikte olacak.

İlginizi Çekebilir;  Merkez Bankası faiz kararı ne zaman, saat kaçta açıklanacak? MB Aralık 2023 faiz kararı ne olur?

”İÇERİYE NASIL DÖVİZ ÇEKECEĞİZ”

Demiralp, “İçeriye gelen dövizi merkez bankasının çekmesi lazım, atmak yerine tam tersini yapacağız, içeriye döviz nasıl çekeceğiz? Türk lirasını nasıl cazip hale getireceğiz? Kendi varlıklarımızı geleyim karşılık alayım diyebilmeleri için faiz artıracağız.” dedi.

Ekonomi yönetimi 2024 ve sonrası için dökümanları hazırlamaya başladı. 15 Temmuz’dan itibaren bütçe için resmi görüşmeler başlayacak.

Ek bütçe için de çalışma yapılabileceği belirtiliyor. (NTV)

Barclays’tan Çin’e dair Faiz tahmini

 

Fed faiz beklentileri enflasyon verisiyle geriledi

 

BoE’den faiz artırım beklentileri güçlendi

 


Ekonomide yeni Analiz

Ekonomide yeni net yorumunu anlamak için grafik sistemleri kullanmak tercih edilen yöntemler arasında yer almaktadır. Grafiklerdeki değişimleri takip ederek sizde Ekonomide yeni yönü hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. Ekonomide yeni grafik analizlerimiz yatırımcılar tarafından en çok sorulan sorularına cevap oluşturmak amacıyla hazırlanmaktadır.

Ekonomide yeni

Ekonomide yeni yorum ve grafikler yatırım tavsiyesi içermez. Ekonomide yeni grafik üzerindeki çizimler en çok bilinen teknik analiz yöntemlerinden alınarak kullanılmıştır. Ekonomide yeni yorum yapmak daha çok aldığınız ve sattığınız yer ile ilgilidir.

Ekonomide yeni Uzman Yorumları

Ekonomide yeni analiz talebinizi en altta yorum kısmına mail adresiniz ile birlikte yazın. Uzmanlarımız maliyet odaklı teknik analiz ile cevap versin.


Bir yanıt yazın

] }