Cumartesi, Nisan 27, 2024
Ekonomi

Barclays’tan Çin’e dair faiz tahmini Hisse Net Grafik, Hisse Analiz

Barclays’tan Çin’e hakkında tüm bilgileri burada bulabilirsiniz. Barclays’tan Çin’e yorum ve analizler yatırımcılar için çok önemli. Yatırımcılar doğru yorum ve doğru analiz görmek istiyor. Barclays’tan Çin’e forum sitelerinin karmaşasından uzak, kolay anlaşılır yorumları sizlere sunuyoruz. Barclays’tan Çin’e grafik teknikleri ve yorumları sayfamızda yer alacaktır. Barclays’tan Çin’e fiyatı ne olursa olsun sizin alım noktanız ve nerede sattığınız asıl önemli olandır.

Barclays’tan Çin’e Yorum 2023

Barclays’tan Çin’e piyasada işlem görmektedir. Yatırımcıları tarafından sürekli takip edilen Barclays’tan Çin’e grafik ve yorum analizleri sürekli ilgi çekiyor. Sizde bizi takip ederek buradaki yorumlardan faydalanabilirsiniz.

Barclays’in yeni tahminlerine göre, Çin Merkez Bankası (PBOC) muhtemelen faiz oranlarında ve zorunlu karşılık oranında birkaç indirim yaparak parasal genişlemeyi önümüzdeki yıl hızlandıracak.

Banka ekonomistleri, PBOC’nın 2023’ün üçüncü çeyreğinden 2024’ün ilk çeyreğine kadar her çeyrekte politika faizlerinde 10 baz puanlık indirim bekliyor.

Barclays, Çin Merkez Bankası’nın kredi genişlemesini desteklemek için bu yılın üçüncü çeyreğinde ve gelecek yılın ilk üç ayında bankalar için zorunlu karşılık oranını (ZKO) 25’er baz puan düşürmesini bekliyor. ZKO kesintilerinin zamanlamasına ilişkin tahminler, ağustos ayından itibaren daha fazla orta vadeli borç verme tesisi kredilerinin vadesinin dolacağı ve Çin Yeni Yılı tatili sırasında likiditenin daralma eğiliminde olduğu gerçeğine dayanıyor.

Yeni tahminler, PBOC’nin salı günü kısa vadeli faiz oranlarını 10 baz puan düşürmesinin ardından geldi. Barclays daha önce bu hafta politika faizlerinde 10 baz puanlık indirim öngörmüştü.

İlginizi Çekebilir;  Avrupa borsaları negatif açıldı Hisse Net Grafik, Hisse Analiz

PBOC eski danışmanı Hisse Net Yorumlar 2022, Çin’in faizi 50 puan indirmek için zamanı var

 

Çin’de Faiz oranları değişmedi

 

Çin’de faiz artırımı bekleniyor

 


Barclays’tan Çin’e Analiz

Barclays’tan Çin’e net yorumunu anlamak için grafik sistemleri kullanmak tercih edilen yöntemler arasında yer almaktadır. Grafiklerdeki değişimleri takip ederek sizde Barclays’tan Çin’e yönü hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. Barclays’tan Çin’e grafik analizlerimiz yatırımcılar tarafından en çok sorulan sorularına cevap oluşturmak amacıyla hazırlanmaktadır.

Barclays’tan Çin’e

Barclays’tan Çin’e yorum ve grafikler yatırım tavsiyesi içermez. Barclays’tan Çin’e grafik üzerindeki çizimler en çok bilinen teknik analiz yöntemlerinden alınarak kullanılmıştır. Barclays’tan Çin’e yorum yapmak daha çok aldığınız ve sattığınız yer ile ilgilidir.

Barclays’tan Çin’e Uzman Yorumları

Barclays’tan Çin’e analiz talebinizi en altta yorum kısmına mail adresiniz ile birlikte yazın. Uzmanlarımız maliyet odaklı teknik analiz ile cevap versin.


Bir yanıt yazın

] }