Cumartesi, Mayıs 4, 2024
Ekonomi

El-Erian’den Fed’e eleştiri Hisse Net Yorumlar 2023, Politika hatası yapmak üzere Hisse Net Grafik, Hisse Analiz

El-Erian’den Fed’e hakkında tüm bilgileri burada bulabilirsiniz. El-Erian’den Fed’e yorum ve analizler yatırımcılar için çok önemli. Yatırımcılar doğru yorum ve doğru analiz görmek istiyor. El-Erian’den Fed’e forum sitelerinin karmaşasından uzak, kolay anlaşılır yorumları sizlere sunuyoruz. El-Erian’den Fed’e grafik teknikleri ve yorumları sayfamızda yer alacaktır. El-Erian’den Fed’e fiyatı ne olursa olsun sizin alım noktanız ve nerede sattığınız asıl önemli olandır.

El-Erian’den Fed’e Yorum 2023

El-Erian’den Fed’e piyasada işlem görmektedir. Yatırımcıları tarafından sürekli takip edilen El-Erian’den Fed’e grafik ve yorum analizleri sürekli ilgi çekiyor. Sizde bizi takip ederek buradaki yorumlardan faydalanabilirsiniz.

Üst düzey ekonomist Mohamed El-Erian, Financial Times’ın Pazartesi günü yayınlanan bir yazısında, bir faiz artırımını “atlamanın” merkez bankasının önündeki üç seçenekten “potansiyel olarak en az istenen” olabileceği konusunda uyardı.

Yatırımcılar, Fed’in borçlanma oranlarını Çarşamba günü sabit tutmasını ve ardından Temmuz ayında sıkılaştırmasını bekliyor. Mohamed El-Erian’a göre yatırımcılar, Fed’in Haziran ayı toplantısı Çarşamba günü sona erdiğinde potansiyel olarak bir hata yapmasına hazırlanmalı.

Yönetim kurulu üyesi Christopher Waller de dahil olmak üzere üst düzey politika yapıcılar tarafından desteklenen bu yaklaşım, merkez bankasının enflasyona karşı savaşını durdurmaya veya durdurmaya karar vermeden önce altı haftalık bir ekonomik verileri daha gözlemlemesine izin verecektir.

Ancak eski PIMCO eş-CIO’su El-Erian, Fed’in yükselen fiyatları dizginleme çabalarının bugün ile 25 Temmuz’da başlaması planlanan bir sonraki toplantısı arasında nasıl ilerlediği hakkında muhtemelen çok az şey öğreneceği konusunda uyarıda bulunarak atlama fikrini eleştirdi.

İlginizi Çekebilir;  Gram altın yeniden 1000 liranın altında işlem görüyor Hisse Net Grafik, Hisse Analiz

El-Erian “Ek bir aylık verinin, Fed’in değişken gecikmelerle hareket eden bir politika aracının etkilerine ilişkin anlayışını önemli ölçüde artırması pek olası değil. Son veriler, sürekli olarak ‘verilere bağlı’ olduğu konusunda ısrar eden bir merkez bankası için artış yapmasını destekliyor” dedi ve muhtemelen ABD işgücü piyasasının buna rağmen sıcak olmaya devam ettiğine işaret eden May’in istihdam raporu da dahil olmak üzere ekonomik yayınlara atıfta bulundu.

El-Erian, faiz artırımını atlamak yerine, Fed’in ya borçlanma maliyetlerini yeniden artırması ya da yüzde 3 ile yüzde 4 arasında yeni bir enflasyon hedefi benimserken sıkılaştırma kampanyasına ara verdiğinin sinyalini vermesi gerektiğini de sözlerine ekledi.

Fed Faiz beklentileri enflasyon verisiyle geriledi

 

Fed’in faiz kararı ne olacak?

 

UBS’ten Fed tahmini

 


El-Erian’den Fed’e Analiz

El-Erian’den Fed’e net yorumunu anlamak için grafik sistemleri kullanmak tercih edilen yöntemler arasında yer almaktadır. Grafiklerdeki değişimleri takip ederek sizde El-Erian’den Fed’e yönü hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. El-Erian’den Fed’e grafik analizlerimiz yatırımcılar tarafından en çok sorulan sorularına cevap oluşturmak amacıyla hazırlanmaktadır.

El-Erian’den Fed’e

El-Erian’den Fed’e yorum ve grafikler yatırım tavsiyesi içermez. El-Erian’den Fed’e grafik üzerindeki çizimler en çok bilinen teknik analiz yöntemlerinden alınarak kullanılmıştır. El-Erian’den Fed’e yorum yapmak daha çok aldığınız ve sattığınız yer ile ilgilidir.

El-Erian’den Fed’e Uzman Yorumları

El-Erian’den Fed’e analiz talebinizi en altta yorum kısmına mail adresiniz ile birlikte yazın. Uzmanlarımız maliyet odaklı teknik analiz ile cevap versin.


İlginizi Çekebilir;  Bakan Elvan: Makroekonomik istikrarı daha da güçlendireceğiz

Bir yanıt yazın

] }