Pazartesi, Nisan 29, 2024
Ekonomi

Avrupa’da gaz fiyatları geriliyor Hisse Net Grafik, Hisse Analiz

Avrupa’da gaz hakkında tüm bilgileri burada bulabilirsiniz. Avrupa’da gaz yorum ve analizler yatırımcılar için çok önemli. Yatırımcılar doğru yorum ve doğru analiz görmek istiyor. Avrupa’da gaz forum sitelerinin karmaşasından uzak, kolay anlaşılır yorumları sizlere sunuyoruz. Avrupa’da gaz grafik teknikleri ve yorumları sayfamızda yer alacaktır. Avrupa’da gaz fiyatı ne olursa olsun sizin alım noktanız ve nerede sattığınız asıl önemli olandır.

Avrupa’da gaz Yorum 2023

Avrupa’da gaz piyasada işlem görmektedir. Yatırımcıları tarafından sürekli takip edilen Avrupa’da gaz grafik ve yorum analizleri sürekli ilgi çekiyor. Sizde bizi takip ederek buradaki yorumlardan faydalanabilirsiniz.

Avrupa’da doğalgaz fiyatları, bu haftaki yükselişin ardından bugün piyasa katılımcılarının artışın abartılı olduğunu söylemesiyle geriledi.

Montel-Foreks’in haberine göre, Hollanda TTF hub ’ı Temmuz vadeli kontrat dün 49,95 EUR/MWh seviyesine kadar çıkarak 10 haftanın en yüksek düzeyli satışını yapmıştı. Kontrat Ice Endex’te en son 6,10 EUR veya %14,8 düşüşle 35,05 EUR/MWh düzeyinden işlem gördü.

Ancak, şu anda geçen Cuma günkü 32,05 EUR/MWh kapanış fiyatıyla karşılaştırıldığında kontratın yaklaşık 3,00 EUR daha yüksek işlem gerçekleştirdiği görülüyor.

TTF spot gaz kontratı ise en son 5,68 EUR düşüşle 34,95 EUR/MWh seviyesinden el değiştirdi.

İngiltere NBP hub ’ı Temmuz vadeli ve spot gaz kontratları Ice Futures ’ta bugün en son sırasıyla 15,36 p düşüşle 87,64 p/th ve 17,50 p azalışla 87,00 p/th seviyelerinden satış yaptı.

Bir trader, “Piyasa, Norveç Kuzey Denizi’ndeki kesinti uzatmalarının teşvik ettiği bu haftaki yükselişe karşı tepki veriyor” yorumunu yapıyor.

İlginizi Çekebilir;  TESK Genel Başkanı Palandöken: Araç sigorta fiyatları sabitlenmeli

Avrupa LNG fiyatları %58 artışla 11 haftanın zirvesine ulaştı

Spark Commodities verilerine göre, Kuzeybatı Avrupa’da aylık vadeli LNG fiyatları geçen haftaya göre %58 artarak 11 haftanın en yüksek seviyesine ulaştı.

Montel-Foreks’in haberine göre, Temmuz ayı için kuzeybatı Avrupa’da gemi teslimli LNG’nin (veya DES) iniş fiyatı son iki hafta içinde neredeyse ikiye katlandı ve Perşembe günü geç saatlerde 12,54 USD/MMbtu (39,55 EUR/MWh) olarak değerlendirildi. Bu rakam, 30 Mart’tan bu yana en yüksek seviyeyi temsil ediyor.

AB düzenleyici kurumu ACER tarafından hazırlanan Avrupa için haftalık LNG fiyat limiti ise%23 artışla 32,04 EUR/MWh (10,16 USD/MMbtu) seviyesinde bulunuyor.

Hollanda TTF hub ’ı Temmuz vadeli kontrat dünkü işlem gününde önceki haftaya kıyasla %53 artışla 41.,15 EUR/MWh düzeyimne ulaştı. Kontrat bugün en son 35,00 EUR/MWh’nin altında işlem gerçekleştirdi.

Doğalgaz abone sayısı 2022’de 1 milyondan fazla arttı

 

Avrupa’da doğalgaz fiyatları arttı

 

Doğalgaz fiyatları için kritik tahmin

 


Avrupa’da gaz Analiz

Avrupa’da gaz net yorumunu anlamak için grafik sistemleri kullanmak tercih edilen yöntemler arasında yer almaktadır. Grafiklerdeki değişimleri takip ederek sizde Avrupa’da gaz yönü hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. Avrupa’da gaz grafik analizlerimiz yatırımcılar tarafından en çok sorulan sorularına cevap oluşturmak amacıyla hazırlanmaktadır.

Avrupa’da gaz

Avrupa’da gaz yorum ve grafikler yatırım tavsiyesi içermez. Avrupa’da gaz grafik üzerindeki çizimler en çok bilinen teknik analiz yöntemlerinden alınarak kullanılmıştır. Avrupa’da gaz yorum yapmak daha çok aldığınız ve sattığınız yer ile ilgilidir.

İlginizi Çekebilir;  AB'den 5 milyar avroluk Brexit fonu hazırlığı

Avrupa’da gaz Uzman Yorumları

Avrupa’da gaz analiz talebinizi en altta yorum kısmına mail adresiniz ile birlikte yazın. Uzmanlarımız maliyet odaklı teknik analiz ile cevap versin.


Bir yanıt yazın

] }