Pazartesi, Nisan 29, 2024
Ekonomi

Merkez ’de yüksek faiz artırımı dönemi başlıyor Hisse Net Grafik, Hisse Analiz

Merkez ’de hakkında tüm bilgileri burada bulabilirsiniz. Merkez ’de yorum ve analizler yatırımcılar için çok önemli. Yatırımcılar doğru yorum ve doğru analiz görmek istiyor. Merkez ’de forum sitelerinin karmaşasından uzak, kolay anlaşılır yorumları sizlere sunuyoruz. Merkez ’de grafik teknikleri ve yorumları sayfamızda yer alacaktır. Merkez ’de fiyatı ne olursa olsun sizin alım noktanız ve nerede sattığınız asıl önemli olandır.

Merkez ’de Yorum 2023

Merkez ’de piyasada işlem görmektedir. Yatırımcıları tarafından sürekli takip edilen Merkez ’de grafik ve yorum analizleri sürekli ilgi çekiyor. Sizde bizi takip ederek buradaki yorumlardan faydalanabilirsiniz.

Merkez Bankası faiz kararı 22 Haziran 2023 Perşembe günü saat 14.00 ’te açıklanacak. Abdulkadir Selvi yazısında, “Perşembe günü ciddi oranda bir faiz artışı olacak” dedi.

Hürriyet yazarı Abdulkadir Selvi, Merkez Bankası ’nın perşembe günkü toplantısında ‘ciddi oranda bir Faiz artışı ’ olacağını söyledi.

“Ekonomi nereye gidiyor, faiz artırımı olacak mı?” başlıklı yazısında Selvi, “Perşembe günü faiz artırımı bekliyorum. Ayrıca hem bu ay hem de önümüzdeki ay ciddi bir faiz artırımı yapılması gerektiğine inanıyorum” ifadelerine yer verdi.

Selvi’nin yazısının ilgili bölümü şöyle Hisse Net Yorumlar 2022,

“Perşembe günü faiz artırımı bekliyorum. Ayrıca hem bu ay hem de önümüzdeki ay ciddi bir faiz artırımı yapılması gerektiğine inanıyorum. Hatta piyasalara bir mesaj olması açısından önden yüklemeli bir faiz oranı da olabilir. Ama bir anda yüzde 20 ’leri, yüzde 25 ’leri öngörmüyorum.
Mehmet Şimşek ’in zaman ve sabır telkin etmesinden ve yumuşak geçişten bunu anlıyorum. Perşembe günü ciddi oranda bir faiz artışı olacak. Böylece ulusal ve uluslararası piyasalara, reel ekonominin gereği neyse o yapılıyor mesajı verilecek. Ama piyasalara bir şok yaşatılmayacak diye düşünüyorum.”

İlginizi Çekebilir;  Çılgın Sayısal Loto çekilişi gerçekleşti! Sayısal Loto sonuçları Milli Piyango Online'da!

2021 Mart ’tan bu yana artışın yaşanmadığı politika faizi için perşembe günü kararını açıklayacak Merkez Bankası Para Politikası Kurulu toplantısından beklentiler büyük. Ekonomistlerin hepsi bir artış öngörüyor ancak EKONOMİ Gazetesi ile tahminlerini paylaşan uzmanların öngörüleri yüzde 20-25 seviyesine işaret ediyor.

Politika faizi yüzde 40 seviyesindeki enflasyona rağmen yüzde 8,5 seviyesinde bulunuyor. Tahminlere göre en düşük artış beklentisi 650 baz puan, en yüksek artış beklentisi ise 2650 baz puan seviyesinde. 17 ekonomistin verdiği tahminlerin medyanı yüzde 20-25 seviyesi olarak belirlendi. Yani en az 1150 baz puanlık artış ekonomistlerin öngörüleri dahilinde.

TCMB’nin faiz politikası nasıl olacak? Reuters’tan dikkat çeken tahmin

 

Ekonomistlerden faiz tahmini Hisse Net Yorumlar 2022, Merkez Bankası’nın kararı ne olacak?

 

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz’dan TCMB ve faiz açıklaması

 

Commerzbank’tan faiz ve TL yorumu

 

Erdoğan’dan faiz mesajı

 


Merkez ’de Analiz

Merkez ’de net yorumunu anlamak için grafik sistemleri kullanmak tercih edilen yöntemler arasında yer almaktadır. Grafiklerdeki değişimleri takip ederek sizde Merkez ’de yönü hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. Merkez ’de grafik analizlerimiz yatırımcılar tarafından en çok sorulan sorularına cevap oluşturmak amacıyla hazırlanmaktadır.

Merkez ’de

Merkez ’de yorum ve grafikler yatırım tavsiyesi içermez. Merkez ’de grafik üzerindeki çizimler en çok bilinen teknik analiz yöntemlerinden alınarak kullanılmıştır. Merkez ’de yorum yapmak daha çok aldığınız ve sattığınız yer ile ilgilidir.

Merkez ’de Uzman Yorumları

Merkez ’de analiz talebinizi en altta yorum kısmına mail adresiniz ile birlikte yazın. Uzmanlarımız maliyet odaklı teknik analiz ile cevap versin.


İlginizi Çekebilir;  Erdemir Hisse Net Yorumlar 2023, 2021 yılı konsolide net karında rekor artış Hisse Net Grafik, Hisse Analiz

Bir yanıt yazın

] }