Cumartesi, Mayıs 4, 2024
Ekonomi

Altının gram fiyatı 1.482 lira seviyesinde Hisse Net Grafik, Hisse Analiz

Altının gram hakkında tüm bilgileri burada bulabilirsiniz. Altının gram yorum ve analizler yatırımcılar için çok önemli. Yatırımcılar doğru yorum ve doğru analiz görmek istiyor. Altının gram forum sitelerinin karmaşasından uzak, kolay anlaşılır yorumları sizlere sunuyoruz. Altının gram grafik teknikleri ve yorumları sayfamızda yer alacaktır. Altının gram fiyatı ne olursa olsun sizin alım noktanız ve nerede sattığınız asıl önemli olandır.

Altının gram Yorum 2023

Altının gram piyasada işlem görmektedir. Yatırımcıları tarafından sürekli takip edilen Altının gram grafik ve yorum analizleri sürekli ilgi çekiyor. Sizde bizi takip ederek buradaki yorumlardan faydalanabilirsiniz.

Dün günü altının ons fiyatına ve döviz kuruna paralel değer kaybeden altının gram fiyatı, günü önceki kapanışının hemen altında 1.481 liradan tamamladı.

Altının gram fiyatı, güne yükselişle başlamasının ardından saat 10.45 itibarıyla önceki kapanışın hemen üzerinde 1.481 liradan işlem görüyor. Aynı dakikalarda çeyrek altın 2.440 lira, Cumhuriyet altını da 9.840 liradan satılıyor.

Altının ons fiyatı, dün günü 1.951 dolardan kapanmasının ardından şu sıralarda önceki kapanışına göre yüzde 0,3 değer kazanarak 1.956 dolardan alıcı buluyor.

Analistler, küresel piyasalarda, ABD Merkez Bankası’nın (Fed) para politikalarına ilişkin belirsizlikler ve Çin ekonomisine yönelik endişelerle negatif bir seyir izlediğini belirterek, Fed Başkanı Jerome Powell’ın yarın Kongre’de yapacağı sunumun piyasaların odağında bulunduğunu kaydetti.

Fed’in yıl sonuna kadar iki faiz artışı olabileceği ve faiz projeksiyonunu yüzde 5,6 olarak belirlemesinin dikkati çektiğini ifade eden analistler, para piyasalarında Fed’in gelecek ay politika faizini yüzde 75 ihtimalle 25 baz puan artıracağını söyledi.

İlginizi Çekebilir;  Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati'den asgari ücret açıklaması

Analistler, Euro Bölgesi’nde ödemeler dengesi ve ABD’de inşaat izinleri ile konut başlangıçları verilerinin takip edileceğini belirterek, teknik açıdan altının ons fiyatında 1.940 ve 1.930 doların destek, 1.960 ve 1.970 doların direnç konumunda bulunduğunu kaydetti.

İnfo Yatırım Foreks bülteninde, ‘Ons altın sıkışık fiyatlanıyor. Geçen hafta ons altın yatırımcıları Fed kararına odaklanmıştı. Fed ise konsensüs beklentiye paralel Faiz oranında değişikliğe gitmemişti. Fed ’in 15 ay aradan sonra faiz artırmaması olumlu karşılansa da yıl sonuna kadar iki faiz artırımının daha sinyalinin verilmesi küresel risk iştahını düşürdü ve ons altını baskıladı. Asya piyasalarında ise son zamanlarda ekonomik toparlanması yavaşlayan Çin, ekonomik aktivitenin desteklenmesi adına 10 baz puanlık faiz indirimine gitti. Ayrıca Çin yönetiminin büyümeyi iyileştirmek adına bazı teşvikler uygulayacağı da bildiriliyor. Çin ’deki olumlu gelişmeler ons altın fiyatlarını da destekleyebilir.’ denildi.


Altının gram Analiz

Altının gram net yorumunu anlamak için grafik sistemleri kullanmak tercih edilen yöntemler arasında yer almaktadır. Grafiklerdeki değişimleri takip ederek sizde Altının gram yönü hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. Altının gram grafik analizlerimiz yatırımcılar tarafından en çok sorulan sorularına cevap oluşturmak amacıyla hazırlanmaktadır.

Altının gram

Altının gram yorum ve grafikler yatırım tavsiyesi içermez. Altının gram grafik üzerindeki çizimler en çok bilinen teknik analiz yöntemlerinden alınarak kullanılmıştır. Altının gram yorum yapmak daha çok aldığınız ve sattığınız yer ile ilgilidir.

Altının gram Uzman Yorumları

Altının gram analiz talebinizi en altta yorum kısmına mail adresiniz ile birlikte yazın. Uzmanlarımız maliyet odaklı teknik analiz ile cevap versin.


İlginizi Çekebilir;  TCMB piyasayı 54 milyar TL fonladı Hisse Net Grafik, Hisse Analiz

Bir yanıt yazın

] }