Cumartesi, Nisan 27, 2024
Ekonomi

BOJ Hisse Net Yorumlar 2023, Para politikasında değişiklik yapmak için çok erken Hisse Net Grafik, Hisse Analiz

BOJ Hisse hakkında tüm bilgileri burada bulabilirsiniz. BOJ Hisse yorum ve analizler yatırımcılar için çok önemli. Yatırımcılar doğru yorum ve doğru analiz görmek istiyor. BOJ Hisse forum sitelerinin karmaşasından uzak, kolay anlaşılır yorumları sizlere sunuyoruz. BOJ Hisse grafik teknikleri ve yorumları sayfamızda yer alacaktır. BOJ Hisse fiyatı ne olursa olsun sizin alım noktanız ve nerede sattığınız asıl önemli olandır.

BOJ Hisse Yorum 2023

BOJ Hisse piyasada işlem görmektedir. Yatırımcıları tarafından sürekli takip edilen BOJ Hisse grafik ve yorum analizleri sürekli ilgi çekiyor. Sizde bizi takip ederek buradaki yorumlardan faydalanabilirsiniz.

Japonya Merkez Bankası (BOJ) Yönetim Kurulu Üyesi Seiji Adachi, fiyat görünümüne ilişkin belirsizlik nedeniyle aşırı gevşek para politikasını aşamalı olarak sonlandırmak için çok erken olduğunu söyledi.

Adachi, Japonya’da tüketici enflasyonu başlangıçta beklenenden daha hızlı bir şekilde hızlanırken, küresel ekonomide artan zayıflık işaretleri nedeniyle uzun vadede fiyat görünümüne yönelik risklerin aşağı yönlü olduğunu söyledi. Özellikle ABD ekonomisindeki bir gerilemenin Japonya ekonomisine önemli ölçüde zarar vereceğini ve fiyatları baskılayacağını söyledi.

Adachi, Japonya’nın güneyindeki Kagoshima’da iş liderlerine hitaben yaptığı konuşmada, “Fiyat görünümüne ilişkin büyük belirsizliğin ortasında, yukarı ve aşağı riskler var. Ancak uzun vadede, aşağı yönlü riskler daha büyük görünüyor. Para politikasını değiştirmenin uygun olup olmadığını düşünürken, bu tür riskleri dikkatle dikkate almalıyız” dedi.

İlginizi Çekebilir;  Finans - Ek Motorlu Taşıtlar Vergisi (MTV) ne zaman ödenecek? MTV 3. taksit ödemelerinde son tarih belli oldu Hisse Net Grafik, Hisse Analiz

Piyasalar, BOJ’un piyasa fiyatlarını bozmak ve finansal kurumların karlarını ezmekle eleştirilen getiri eğrisi kontrolü (YCC) politikasını yakında değiştireceği spekülasyonlarıyla kaynıyor.

Adachi, getiri eğrisi şeklindeki bozulmaların ortadan kalktığını ve şimdi YCC’yi değiştirmeye gerek olmadığını savundu.

Adachi, “Halkın deflasyonist zihniyetinde veya fiyatların artmayacağı algısında bazı değişiklikler görüyoruz. Bir anlamda, fiyat hedefimize ulaşmaya yaklaşıyoruz. Ancak temel enflasyon görünümümüz üzerinde yüksek bir belirsizlik var, bu nedenle para politikasını değiştirmek için erken” dedi.

Çin Merkez Bankası kredi faizlerini indirdi

 

Merkez ’de yüksek faiz artırımı dönemi başlıyor

 


BOJ Hisse Analiz

BOJ Hisse net yorumunu anlamak için grafik sistemleri kullanmak tercih edilen yöntemler arasında yer almaktadır. Grafiklerdeki değişimleri takip ederek sizde BOJ Hisse yönü hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. BOJ Hisse grafik analizlerimiz yatırımcılar tarafından en çok sorulan sorularına cevap oluşturmak amacıyla hazırlanmaktadır.

BOJ Hisse

BOJ Hisse yorum ve grafikler yatırım tavsiyesi içermez. BOJ Hisse grafik üzerindeki çizimler en çok bilinen teknik analiz yöntemlerinden alınarak kullanılmıştır. BOJ Hisse yorum yapmak daha çok aldığınız ve sattığınız yer ile ilgilidir.

BOJ Hisse Uzman Yorumları

BOJ Hisse analiz talebinizi en altta yorum kısmına mail adresiniz ile birlikte yazın. Uzmanlarımız maliyet odaklı teknik analiz ile cevap versin.


Bir yanıt yazın

] }