Perşembe, Mayıs 2, 2024
Ekonomi

Moody’s’ten rekor faiz artırımı tahmini Hisse Net Grafik, Hisse Analiz

Moody’s’ten rekor hakkında tüm bilgileri burada bulabilirsiniz. Moody’s’ten rekor yorum ve analizler yatırımcılar için çok önemli. Yatırımcılar doğru yorum ve doğru analiz görmek istiyor. Moody’s’ten rekor forum sitelerinin karmaşasından uzak, kolay anlaşılır yorumları sizlere sunuyoruz. Moody’s’ten rekor grafik teknikleri ve yorumları sayfamızda yer alacaktır. Moody’s’ten rekor fiyatı ne olursa olsun sizin alım noktanız ve nerede sattığınız asıl önemli olandır.

Moody’s’ten rekor Yorum 2023

Moody’s’ten rekor piyasada işlem görmektedir. Yatırımcıları tarafından sürekli takip edilen Moody’s’ten rekor grafik ve yorum analizleri sürekli ilgi çekiyor. Sizde bizi takip ederek buradaki yorumlardan faydalanabilirsiniz.

Kredi derecelendirme kuruluşu Moody ’s, 20 Haziran tarihli raporda Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası ’nın (TCMB) politika faizini mevduat faizine yakın bir seviyeye çekmesini beklediklerini belirtti.

Kurum, Türkiye ’de ekonomi politikalarında beklenen değişikliğin gerçekleşmesi halinde, bunun kredi notu açısından olumlu olacağını belirtti ve politika faizinin mevduat faizlerine yaklaştırılmasını beklediğini açıkladı.

Kurum yayımladığı raporda, “İzlenmesi halinde, ortodoks, kurallara dayalı ve öngörülebilir politikaya geçiş, tartışmasız bir şekilde kredi notu açısından olumlu olur” değerlendirmesinde bulunuldu.

Raporda politika faizini hızla vadeye bağlı olarak yüzde 25-30 seviyesinde olan TL mevduat faizlerine yaklaştırmasını beklediklerine yer verirken para politikasını etkin şekilde sıkılaştırmak ve aynı zamanda TCMB ’nin enflasyonla mücadelede kararlı olduğunu vurgulaması için ilave faiz artışlarına ihtiyaç duyulacağı değerlendirmesinde bulundu.

İlginizi Çekebilir;  Borsa fiyatları artıyor Yatırımcılar dipten alırken nelere dikkat etmeli? Hisse Net Grafik, Hisse Analiz

Kurum son bir yıl içinde uygulamaya konulan makroihtiyati tedbirlere de değinerek başta bankacılık sektörünün kârlılığı üzerinde en büyük etkisi olanlar olmak üzere önlemlerin büyük bölümünün kademeleri olarak kaldırılmasının beklendiğini söyledi.

Bank of America TCMB faiz beklentisini açıkladı

 

Merkez ’de yüksek faiz artırımı dönemi başlıyor

 

TCMB’nin Faiz politikası nasıl olacak? Reuters’tan dikkat çeken tahmin

 

Ekonomistlerden faiz tahmini Hisse Net Yorumlar 2022, Merkez Bankası’nın kararı ne olacak?

 


Moody’s’ten rekor Analiz

Moody’s’ten rekor net yorumunu anlamak için grafik sistemleri kullanmak tercih edilen yöntemler arasında yer almaktadır. Grafiklerdeki değişimleri takip ederek sizde Moody’s’ten rekor yönü hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. Moody’s’ten rekor grafik analizlerimiz yatırımcılar tarafından en çok sorulan sorularına cevap oluşturmak amacıyla hazırlanmaktadır.

Moody’s’ten rekor

Moody’s’ten rekor yorum ve grafikler yatırım tavsiyesi içermez. Moody’s’ten rekor grafik üzerindeki çizimler en çok bilinen teknik analiz yöntemlerinden alınarak kullanılmıştır. Moody’s’ten rekor yorum yapmak daha çok aldığınız ve sattığınız yer ile ilgilidir.

Moody’s’ten rekor Uzman Yorumları

Moody’s’ten rekor analiz talebinizi en altta yorum kısmına mail adresiniz ile birlikte yazın. Uzmanlarımız maliyet odaklı teknik analiz ile cevap versin.


Bir yanıt yazın

] }