Perşembe, Mayıs 2, 2024
Ekonomi

Dev bankalar BoE için faiz tahminlerini yükselttiler Hisse Net Grafik, Hisse Analiz

Dev bankalar hakkında tüm bilgileri burada bulabilirsiniz. Dev bankalar yorum ve analizler yatırımcılar için çok önemli. Yatırımcılar doğru yorum ve doğru analiz görmek istiyor. Dev bankalar forum sitelerinin karmaşasından uzak, kolay anlaşılır yorumları sizlere sunuyoruz. Dev bankalar grafik teknikleri ve yorumları sayfamızda yer alacaktır. Dev bankalar fiyatı ne olursa olsun sizin alım noktanız ve nerede sattığınız asıl önemli olandır.

Dev bankalar Yorum 2023

Dev bankalar piyasada işlem görmektedir. Yatırımcıları tarafından sürekli takip edilen Dev bankalar grafik ve yorum analizleri sürekli ilgi çekiyor. Sizde bizi takip ederek buradaki yorumlardan faydalanabilirsiniz.

İngiltere Merkez Bankası’nın (BoE) dün yapılan PPK toplantısında faiz 50 baz puan artırmasının ardından global bankalar BoE nihai faiz oranı için tahminlerini yükselttiler.

JPMorgan, Goldman Sachs ve Deutsche Bank, BoE nihai Faiz oranı için beklentilerini yüzde 5,75’e çıkardılar.

Goldman Sachs, BoE’den Ağustos ayında 50 baz puan ve Eylül’de 25 baz puanlık faiz artırımları bekliyor.

Deutshce Bank ise Kasım ayına kadar 25’er baz puanlık 3 artırım yapılacağını öngördü.

JPMorgan da BoE’den Ağustos sonrasında 25’er baz puanlık 2 artırım daha bekliyor.

BoE faizleri artırmaya hazırlanıyor

 

İngiltere Merkez Bankası faizi 50 baz puan yükseltti

 


Dev bankalar Analiz

Dev bankalar net yorumunu anlamak için grafik sistemleri kullanmak tercih edilen yöntemler arasında yer almaktadır. Grafiklerdeki değişimleri takip ederek sizde Dev bankalar yönü hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. Dev bankalar grafik analizlerimiz yatırımcılar tarafından en çok sorulan sorularına cevap oluşturmak amacıyla hazırlanmaktadır.

İlginizi Çekebilir;  Piyasalar yoğun veri haftasına temkinli başladı Hisse Net Grafik, Hisse Analiz

Dev bankalar

Dev bankalar yorum ve grafikler yatırım tavsiyesi içermez. Dev bankalar grafik üzerindeki çizimler en çok bilinen teknik analiz yöntemlerinden alınarak kullanılmıştır. Dev bankalar yorum yapmak daha çok aldığınız ve sattığınız yer ile ilgilidir.

Dev bankalar Uzman Yorumları

Dev bankalar analiz talebinizi en altta yorum kısmına mail adresiniz ile birlikte yazın. Uzmanlarımız maliyet odaklı teknik analiz ile cevap versin.


Bir yanıt yazın

] }