Perşembe, Mayıs 2, 2024
Ekonomi

JPMorgan ’dan Türkiye için faiz ve enflasyon tahmini Hisse Net Grafik, Hisse Analiz

JPMorgan ’dan hakkında tüm bilgileri burada bulabilirsiniz. JPMorgan ’dan yorum ve analizler yatırımcılar için çok önemli. Yatırımcılar doğru yorum ve doğru analiz görmek istiyor. JPMorgan ’dan forum sitelerinin karmaşasından uzak, kolay anlaşılır yorumları sizlere sunuyoruz. JPMorgan ’dan grafik teknikleri ve yorumları sayfamızda yer alacaktır. JPMorgan ’dan fiyatı ne olursa olsun sizin alım noktanız ve nerede sattığınız asıl önemli olandır.

JPMorgan ’dan Yorum 2023

JPMorgan ’dan piyasada işlem görmektedir. Yatırımcıları tarafından sürekli takip edilen JPMorgan ’dan grafik ve yorum analizleri sürekli ilgi çekiyor. Sizde bizi takip ederek buradaki yorumlardan faydalanabilirsiniz.

JPMorgan, Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) Para Politikası Kurulu’nun dünkü toplantısının ardından yaptığı değerlendirmede, TCMB’nin para politikasını “daha kademeli” sıkılaştırmasını beklediğini belirtirken, yıl sonu için yüzde 30 olan faiz tahminini değiştirmedi.

Banka, Türkiye için 2023 yıl sonu enflasyon tahminini ise yüzde 45,5’ten yüzde 50’ye yükseltti.

JPMorgan, Türk ekonomisi için 2023 yılı GSYH büyüme tahminini yüzde 2,5’ten yüzde 3,2’ye çıkarırken, cari işlemler açığının GSYH’ya oranına yönelik beklentisini de yüzde 3,2’den yüzde 4,5’e revize etti.

Merkez Bankası faizi 650 baz puan artırdı

 


JPMorgan ’dan Analiz

JPMorgan ’dan net yorumunu anlamak için grafik sistemleri kullanmak tercih edilen yöntemler arasında yer almaktadır. Grafiklerdeki değişimleri takip ederek sizde JPMorgan ’dan yönü hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. JPMorgan ’dan grafik analizlerimiz yatırımcılar tarafından en çok sorulan sorularına cevap oluşturmak amacıyla hazırlanmaktadır.

İlginizi Çekebilir;  Summers Hisse Net Yorumlar 2023, Faizler daha yukarı gidecek Hisse Net Grafik, Hisse Analiz

JPMorgan ’dan

JPMorgan ’dan yorum ve grafikler yatırım tavsiyesi içermez. JPMorgan ’dan grafik üzerindeki çizimler en çok bilinen teknik analiz yöntemlerinden alınarak kullanılmıştır. JPMorgan ’dan yorum yapmak daha çok aldığınız ve sattığınız yer ile ilgilidir.

JPMorgan ’dan Uzman Yorumları

JPMorgan ’dan analiz talebinizi en altta yorum kısmına mail adresiniz ile birlikte yazın. Uzmanlarımız maliyet odaklı teknik analiz ile cevap versin.


Bir yanıt yazın

] }