Pazartesi, Nisan 29, 2024
Ekonomi

Dolar ve euroda yeni rekor Hisse Net Grafik, Hisse Analiz

Dolar ve hakkında tüm bilgileri burada bulabilirsiniz. Dolar ve yorum ve analizler yatırımcılar için çok önemli. Yatırımcılar doğru yorum ve doğru analiz görmek istiyor. Dolar ve forum sitelerinin karmaşasından uzak, kolay anlaşılır yorumları sizlere sunuyoruz. Dolar ve grafik teknikleri ve yorumları sayfamızda yer alacaktır. Dolar ve fiyatı ne olursa olsun sizin alım noktanız ve nerede sattığınız asıl önemli olandır.

Dolar ve Yorum 2023

Dolar ve piyasada işlem görmektedir. Yatırımcıları tarafından sürekli takip edilen Dolar ve grafik ve yorum analizleri sürekli ilgi çekiyor. Sizde bizi takip ederek buradaki yorumlardan faydalanabilirsiniz.

Dolar ve euro neredeyse hemen her gün rekor kırmayı sürdürüyor. Döviz kurlarında günlük yükseliş yüzde 2,3 ’ü aştı.

Cuma günü yükseliş eğiliminde hareket eden dolar/TL, günü önceki kapanışın yüzde 1,7 üzerinde 25,3170’ten tamamladı.

Dolar/TL, yeni haftaya da değer kazancıyla başlamasının ardından saat 17.30 itibarıyla yüzde 1,83 artışla 25,6943’den işlem görüyor. Aynı dakikalarda euro/TL yüzde 2.1 primle 28,0212’den, sterlin/TL de yüzde 0,9 yükselişle 32,3930’dan satılıyor.

Dolar endeksi şu sıralarda yüzde 0,1 azalışla 102,8 seviyesinde dengelenirken, euro/dolar paritesi yüzde 0,1 değer kazancıyla 1,0910 seviyesinde bulunuyor.

Analistler, merkez bankalarının para politikalarına ilişkin belirsizlikler ve artan jeopolitik risklerin dolar talebini desteklemeye devam ettiğini söyledi.

Öte yandan, hafta sonunda Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB), sadeleştirme politikası kapsamında ilk adım olarak Menkul Kıymet Tesisi Hakkında Tebliğ’de değişikliğe gitti.

Buna göre, menkul kıymet tesis oranının yüzde 10’dan yüzde 5’e düşürülmesine karar verilirken, Tebliğ kapsamında, menkul kıymet tesis oranı, gerçek ve tüzel kişi için hesaplanan paylardan düşük olanı yüzde 57’nin altında kalan bankalar için 7 puan artırımlı, yüzde 70 ve üzerinde olan bankalar için 2 puan indirimli uygulanacak.

İlginizi Çekebilir;  Bakan Karaismailoğlu: Konya-Karaman YHT hattında 8 Şubat'ta test sürüşlerine başlanılacak

Gedik Yatırım bülteninde,’Yurt içerisinde dış ticaret dengesi mayısta 12,53 milyar dolar açık verdi. Böylece yılın ilk beş ayı toplamındaki dış ticaret açığı 56,2 milyar dolar olarak gerçekleşti. Ekonomik güven endeksi haziranda 2,6 puanlık düşüş kaydederek 103,7 seviyesinden 101,1 seviyesine geriledi. Mayıs ayı yabancı ziyaretçi sayısı geçen senenin aynı dönemine göre %16,19 artış kaydederek 4,5 milyona çıktı. ABD tarafında haziran ayı öncü imalat PMI 46,3 ile beklentilerin altında daralmaya işaret ederken, hizmet PMI ise 54,1 ile beklentilerin hafif üzerinde güçlü görünümünü korudu. Cuma günü açıklanan verilerin fiyatlamalara etkisi sınırlı kalırken, TCMB faiz kararı sonrasında son iki işlem gününde kurda volatilitenin arttığı görülüyor. Dolar/TL, bu sabah saat 08 Hisse Net Yorumlar 2022,30 itibariyle 25,35 civarlarında hareket ediyor.’ denildi

Analistler, bugün Almanya’da Ifo iş dünyası güven endeksleri ve ABD’de Dallas Fed imalat sanayi endeksi verilerinin takip edileceğini belirterek, teknik açıdan dolar endeksinde 101’in destek, 103 seviyesinin direnç konumunda olduğunu kaydetti.

Dolar bu hafta yüzde 6’dan fazla yükseldi

 

Merkez Bankası döviz rezevleri 60 milyar doları aştı

 


Dolar ve Analiz

Dolar ve net yorumunu anlamak için grafik sistemleri kullanmak tercih edilen yöntemler arasında yer almaktadır. Grafiklerdeki değişimleri takip ederek sizde Dolar ve yönü hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. Dolar ve grafik analizlerimiz yatırımcılar tarafından en çok sorulan sorularına cevap oluşturmak amacıyla hazırlanmaktadır.

Dolar ve

Dolar ve yorum ve grafikler yatırım tavsiyesi içermez. Dolar ve grafik üzerindeki çizimler en çok bilinen teknik analiz yöntemlerinden alınarak kullanılmıştır. Dolar ve yorum yapmak daha çok aldığınız ve sattığınız yer ile ilgilidir.

İlginizi Çekebilir;  Gram altın yükselişini sürdürüyor Hisse Net Grafik, Hisse Analiz

Dolar ve Uzman Yorumları

Dolar ve analiz talebinizi en altta yorum kısmına mail adresiniz ile birlikte yazın. Uzmanlarımız maliyet odaklı teknik analiz ile cevap versin.


Bir yanıt yazın

] }