Cumartesi, Nisan 27, 2024
Ekonomi

Altın fiyatlarında son durum Hisse Net Grafik, Hisse Analiz

Altın fiyatlarında hakkında tüm bilgileri burada bulabilirsiniz. Altın fiyatlarında yorum ve analizler yatırımcılar için çok önemli. Yatırımcılar doğru yorum ve doğru analiz görmek istiyor. Altın fiyatlarında forum sitelerinin karmaşasından uzak, kolay anlaşılır yorumları sizlere sunuyoruz. Altın fiyatlarında grafik teknikleri ve yorumları sayfamızda yer alacaktır. Altın fiyatlarında fiyatı ne olursa olsun sizin alım noktanız ve nerede sattığınız asıl önemli olandır.

Altın fiyatlarında Yorum 2023

Altın fiyatlarında piyasada işlem görmektedir. Yatırımcıları tarafından sürekli takip edilen Altın fiyatlarında grafik ve yorum analizleri sürekli ilgi çekiyor. Sizde bizi takip ederek buradaki yorumlardan faydalanabilirsiniz.

Dün, dolar kurundaki yükselişe karşın altının ons fiyatındaki düşüşe paralel değer kaybeden altının gram fiyatı, günü yüzde 0,5 azalışla 1.601 liradan tamamladı.

Altının gram fiyatı, yeni güne ise yatay başlamasının ardından saat 10.00 itibarıyla önceki kapanışının hemen altında 1.600 liradan işlem görüyor. Aynı dakikalarda çeyrek altın 2.630 lira, Cumhuriyet altını da 10.620 liradan satılıyor.

Bugün 1.909,7 dolar ile yaklaşık son üç buçuk ayın en düşük seviyesini test eden altının ons fiyatı, şu sıralarda önceki kapanışın yüzde 0,1 altında 1.911 dolardan işlem görüyor.

Analistler, ABD Merkez Bankası (Fed) başta olmak üzere merkez bankalarının para politikalarına ilişkin belirsizliklerin piyasalarda fiyatlamaları zorlaştırmaya devam ettiğini bildirdi.

Para piyasalarındaki fiyatlamalarda, Fed’in temmuz toplantısında politika faizini yüzde 77 ihtimalle 25 baz puan artıracağı öngörüldüğünü anımsatan analistler, bu hafta açıklanacak verilerin yatırımcıların odağında bulunduğunu söyledi.

İlginizi Çekebilir;  Çılgın Sayısal Loto çekilişi gerçekleşti! Çılgın Sayısal Loto 23 Aralık 2023 sonuçları ve bilet sorgulama millipiyangoonline.com’da olacak

Analistler, bugün ABD’de toptan eşya stokları verilerinin takip edileceğini ifade ederek, teknik açıdan altının ons fiyatında 1.900 ve 1.890 doların destek, 1.930 ve 1.940 doların direnç konumunda bulunduğunu kaydetti.

 


Altın fiyatlarında Analiz

Altın fiyatlarında net yorumunu anlamak için grafik sistemleri kullanmak tercih edilen yöntemler arasında yer almaktadır. Grafiklerdeki değişimleri takip ederek sizde Altın fiyatlarında yönü hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. Altın fiyatlarında grafik analizlerimiz yatırımcılar tarafından en çok sorulan sorularına cevap oluşturmak amacıyla hazırlanmaktadır.

Altın fiyatlarında

Altın fiyatlarında yorum ve grafikler yatırım tavsiyesi içermez. Altın fiyatlarında grafik üzerindeki çizimler en çok bilinen teknik analiz yöntemlerinden alınarak kullanılmıştır. Altın fiyatlarında yorum yapmak daha çok aldığınız ve sattığınız yer ile ilgilidir.

Altın fiyatlarında Uzman Yorumları

Altın fiyatlarında analiz talebinizi en altta yorum kısmına mail adresiniz ile birlikte yazın. Uzmanlarımız maliyet odaklı teknik analiz ile cevap versin.


Bir yanıt yazın

] }