Pazartesi, Nisan 29, 2024
Ekonomi

Asya borsalarında negatif seyir Hisse Net Grafik, Hisse Analiz

Asya borsalarında hakkında tüm bilgileri burada bulabilirsiniz. Asya borsalarında yorum ve analizler yatırımcılar için çok önemli. Yatırımcılar doğru yorum ve doğru analiz görmek istiyor. Asya borsalarında forum sitelerinin karmaşasından uzak, kolay anlaşılır yorumları sizlere sunuyoruz. Asya borsalarında grafik teknikleri ve yorumları sayfamızda yer alacaktır. Asya borsalarında fiyatı ne olursa olsun sizin alım noktanız ve nerede sattığınız asıl önemli olandır.

Asya borsalarında Yorum 2023

Asya borsalarında piyasada işlem görmektedir. Yatırımcıları tarafından sürekli takip edilen Asya borsalarında grafik ve yorum analizleri sürekli ilgi çekiyor. Sizde bizi takip ederek buradaki yorumlardan faydalanabilirsiniz.

Asya-Pasifik piyasaları, yatırımcıların bölgeden hizmet faaliyetlerine ilişkin özel anketlerin yayınlanmasını değerlendirmesiyle büyük ölçüde düştü.

Japonya ve Çin’de hizmet faaliyeti, ay boyunca genişleme bölgesinde kalırken, büyüme hızı yumuşadı.

Japonya’da Nikkei 225 yüzde 0,16 düştü ve Topix kısmi olarak yükseldi. Bu arada Güney Kore’den Kospi yüzde 0,32 kaybetti ve Kosdaq yüzde 0,44 yükseldi.

Büyük Çin piyasaları, Şanghay Bileşik Endeksi ve Shenzhen Bileşen Endeksi kısmen daha düşüktü. Hong Kong’un Hang Seng endeksi yüzde 0,24 düşerken Hang Seng Tech endeksi yüzde 0,22 arttı.

Avustralya Merkez Bankası’nın Salı günü oranları yğzde 4,1’de tutmasının ardından Avustralya’da S&P/ASX 200 yüzde 0,15 düştü.

Avrupa borsaları, Stoxx Europe 600 hariç düştü

 

Piyasalarda resesyon endişesi

İlginizi Çekebilir;  Dolarda sınırlı hareket Hisse Net Grafik, Hisse Analiz

 

RBA, piyasaları bir kez daha şaşırtarak faizi değiştirmedi

 


Asya borsalarında Analiz

Asya borsalarında net yorumunu anlamak için grafik sistemleri kullanmak tercih edilen yöntemler arasında yer almaktadır. Grafiklerdeki değişimleri takip ederek sizde Asya borsalarında yönü hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. Asya borsalarında grafik analizlerimiz yatırımcılar tarafından en çok sorulan sorularına cevap oluşturmak amacıyla hazırlanmaktadır.

Asya borsalarında

Asya borsalarında yorum ve grafikler yatırım tavsiyesi içermez. Asya borsalarında grafik üzerindeki çizimler en çok bilinen teknik analiz yöntemlerinden alınarak kullanılmıştır. Asya borsalarında yorum yapmak daha çok aldığınız ve sattığınız yer ile ilgilidir.

Asya borsalarında Uzman Yorumları

Asya borsalarında analiz talebinizi en altta yorum kısmına mail adresiniz ile birlikte yazın. Uzmanlarımız maliyet odaklı teknik analiz ile cevap versin.


Bir yanıt yazın

] }