Pazartesi, Mayıs 13, 2024
Ekonomi

Döviz mevduatı 321.9 milyon dolar arttı Hisse Net Grafik, Hisse Analiz

Döviz mevduatı hakkında tüm bilgileri burada bulabilirsiniz. Döviz mevduatı yorum ve analizler yatırımcılar için çok önemli. Yatırımcılar doğru yorum ve doğru analiz görmek istiyor. Döviz mevduatı forum sitelerinin karmaşasından uzak, kolay anlaşılır yorumları sizlere sunuyoruz. Döviz mevduatı grafik teknikleri ve yorumları sayfamızda yer alacaktır. Döviz mevduatı fiyatı ne olursa olsun sizin alım noktanız ve nerede sattığınız asıl önemli olandır.

Döviz mevduatı Yorum 2023

Döviz mevduatı piyasada işlem görmektedir. Yatırımcıları tarafından sürekli takip edilen Döviz mevduatı grafik ve yorum analizleri sürekli ilgi çekiyor. Sizde bizi takip ederek buradaki yorumlardan faydalanabilirsiniz.

Yurt içi yerleşiklerin döviz mevduatı bir haftada 321,9 milyon dolar artış gösterdi.

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası(TCMB) tarafından açıklanan verilere göre, bir önceki hafta 168 milyar 308,2 milyon dolar olan yurt içi yerleşiklerin döviz mevduatı 7 Temmuz ile sona eren haftada 168 milyar 630,1 milyon dolara geldi.

Gerçek kişilerin döviz mevduatları bir önceki haftaya göre 32,5 milyon dolar artarak 102 milyar 633,0 milyon dolar, tüzel kişilerin döviz mevduatı 287,4 milyon dolar artarak 65 milyar 997,1 milyon dolar oldu.

Yurt içi yerleşiklerin parite etkisinden arındırılmış toplam yabancı para mevduatı 453 milyon dolar arttı. Parite etkisinden arındırıldığında gerçek kişilerin döviz mevduatları 150 milyon dolar, tüzel kişilerin döviz mevduatları 303 milyon dolar düşüş gösterdi.

İlginizi Çekebilir;  Borsalardaki yükseliş bir illüzyon Hisse Net Grafik, Hisse Analiz

TCMB net rezervleri 3.3 milyar dolar arttı

 

KKM’de yükseliş sürüyor

 


Döviz mevduatı Analiz

Döviz mevduatı net yorumunu anlamak için grafik sistemleri kullanmak tercih edilen yöntemler arasında yer almaktadır. Grafiklerdeki değişimleri takip ederek sizde Döviz mevduatı yönü hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. Döviz mevduatı grafik analizlerimiz yatırımcılar tarafından en çok sorulan sorularına cevap oluşturmak amacıyla hazırlanmaktadır.

Döviz mevduatı

Döviz mevduatı yorum ve grafikler yatırım tavsiyesi içermez. Döviz mevduatı grafik üzerindeki çizimler en çok bilinen teknik analiz yöntemlerinden alınarak kullanılmıştır. Döviz mevduatı yorum yapmak daha çok aldığınız ve sattığınız yer ile ilgilidir.

Döviz mevduatı Uzman Yorumları

Döviz mevduatı analiz talebinizi en altta yorum kısmına mail adresiniz ile birlikte yazın. Uzmanlarımız maliyet odaklı teknik analiz ile cevap versin.


Bir yanıt yazın

] }