Pazar, Nisan 28, 2024
Ekonomi

Yabancılar borsada alıma devam etti Hisse Net Grafik, Hisse Analiz

Yabancılar borsada hakkında tüm bilgileri burada bulabilirsiniz. Yabancılar borsada yorum ve analizler yatırımcılar için çok önemli. Yatırımcılar doğru yorum ve doğru analiz görmek istiyor. Yabancılar borsada forum sitelerinin karmaşasından uzak, kolay anlaşılır yorumları sizlere sunuyoruz. Yabancılar borsada grafik teknikleri ve yorumları sayfamızda yer alacaktır. Yabancılar borsada fiyatı ne olursa olsun sizin alım noktanız ve nerede sattığınız asıl önemli olandır.

Yabancılar borsada Yorum 2023

Yabancılar borsada piyasada işlem görmektedir. Yatırımcıları tarafından sürekli takip edilen Yabancılar borsada grafik ve yorum analizleri sürekli ilgi çekiyor. Sizde bizi takip ederek buradaki yorumlardan faydalanabilirsiniz.

Yabancı yatırımcılar piyasa fiyatı ve kur hareketlerinden arındırılmış verilerle 7 Temmuz haftasında 231,4 milyon dolar hisse alımı yaptı.

Merkez Bankası tarafından açıklanan verilere göre, aynı hafta DİBS (Kesin Alım) alımları 57 milyon dolar oldu. 

Yabancıların DİBS (Ters Repo) satımları 2,0 milyon dolar olurken, DİBS (Teminat) ve DİBS (Ödünç) işlemi gerçekleşmedi. Şirket borçlanma senetleri alımları ise 4,7 milyon dolar seviyesinde gerçekleşti.

Bilgi notları

Yabancıların hisse senedi stokları piyasa değeri 24 milyar 225,4 milyon dolar olarak gerçekleşti.

DİBS (Kesin Alım) stokları 948,4 milyon dolar, DİBS (Ters Repo) stokları 780,8 milyon dolar, DİBS (Teminat) stokları 368,4 milyon dolar oldu.

Şirket borçlanma senedi stokları 69,3 milyon dolar seviyesinde açıklandı.

TCMB net rezervleri 3.3 milyar dolar arttı

İlginizi Çekebilir;  Finans - Emtia piyasasındaki satış baskısı yerini ralliye bıraktı Hisse Net Grafik, Hisse Analiz

 

Döviz mevduatı 321.9 milyon dolar arttı

 


Yabancılar borsada Analiz

Yabancılar borsada net yorumunu anlamak için grafik sistemleri kullanmak tercih edilen yöntemler arasında yer almaktadır. Grafiklerdeki değişimleri takip ederek sizde Yabancılar borsada yönü hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. Yabancılar borsada grafik analizlerimiz yatırımcılar tarafından en çok sorulan sorularına cevap oluşturmak amacıyla hazırlanmaktadır.

Yabancılar borsada

Yabancılar borsada yorum ve grafikler yatırım tavsiyesi içermez. Yabancılar borsada grafik üzerindeki çizimler en çok bilinen teknik analiz yöntemlerinden alınarak kullanılmıştır. Yabancılar borsada yorum yapmak daha çok aldığınız ve sattığınız yer ile ilgilidir.

Yabancılar borsada Uzman Yorumları

Yabancılar borsada analiz talebinizi en altta yorum kısmına mail adresiniz ile birlikte yazın. Uzmanlarımız maliyet odaklı teknik analiz ile cevap versin.


Bir yanıt yazın

] }