Pazartesi, Mayıs 13, 2024
Ekonomi

Ekonomistlerden TCMB faiz kararı tahmini Hisse Net Grafik, Hisse Analiz

Ekonomistlerden TCMB hakkında tüm bilgileri burada bulabilirsiniz. Ekonomistlerden TCMB yorum ve analizler yatırımcılar için çok önemli. Yatırımcılar doğru yorum ve doğru analiz görmek istiyor. Ekonomistlerden TCMB forum sitelerinin karmaşasından uzak, kolay anlaşılır yorumları sizlere sunuyoruz. Ekonomistlerden TCMB grafik teknikleri ve yorumları sayfamızda yer alacaktır. Ekonomistlerden TCMB fiyatı ne olursa olsun sizin alım noktanız ve nerede sattığınız asıl önemli olandır.

Ekonomistlerden TCMB Yorum 2023

Ekonomistlerden TCMB piyasada işlem görmektedir. Yatırımcıları tarafından sürekli takip edilen Ekonomistlerden TCMB grafik ve yorum analizleri sürekli ilgi çekiyor. Sizde bizi takip ederek buradaki yorumlardan faydalanabilirsiniz.

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) Para Politikası Kurulu’nun (PPK) bu ayki toplantısına ilişkin medyan beklenti, faizin 500 baz puan artırılacağı ve yüzde 15,00 seviyesinden yüzde 20,00 seviyesine yükseltileceği yönünde oluştu.

Foreks Haber anketine katılan 19 ekonomistin tamamı faizin artırılacağını öngördü. En yüksek tahmin yüzde 21,50 olurken, en düşük tahmin yüzde 17,50 olarak gerçekleşti.

Ankette, 2023 yıl sonuna ilişkin görüş veren 14 ekonomistin medyan faiz tahmini yüzde 27,00 oldu. Yıl sonu faiz tahminlerinde maksimum beklenti yüzde 40,00, minimum beklenti ise yüzde 23,50 oldu. Geçen ayki ankette medyan tahmin yüzde 26,50 seviyesinde oluşmuş, tahmin aralığı ise yüzde 35,00 ila yüzde 18,00 bandında gerçekleşmişti.

12 ay sonrasına ilişkin haftalık repo faizi sorusuna yanıt veren 7 ekonomistin medyan tahmini yüzde 25,00 olurken, en yüksek tahminde bulunan ekonomist yüzde 30,00, en düşük tahminde bulunan ekonomist ise yüzde 20,25 beklentisini paylaştı.

İlginizi Çekebilir;  Finans - Hububat ve bakliyat ihracatı 9,2 milyar doları buldu Hisse Net Grafik, Hisse Analiz

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası Faiz kararı, 20 Temmuz Perşembe günü saat 14.00’te açıklanacak.

Bankaların faiz dışı gelirlerinde büyük artış

 

Bireysel kredi faizlerinde sert sıçrama

 

Merkez Bankası faizi 650 baz puan artırdı

 


Ekonomistlerden TCMB Analiz

Ekonomistlerden TCMB net yorumunu anlamak için grafik sistemleri kullanmak tercih edilen yöntemler arasında yer almaktadır. Grafiklerdeki değişimleri takip ederek sizde Ekonomistlerden TCMB yönü hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. Ekonomistlerden TCMB grafik analizlerimiz yatırımcılar tarafından en çok sorulan sorularına cevap oluşturmak amacıyla hazırlanmaktadır.

Ekonomistlerden TCMB

Ekonomistlerden TCMB yorum ve grafikler yatırım tavsiyesi içermez. Ekonomistlerden TCMB grafik üzerindeki çizimler en çok bilinen teknik analiz yöntemlerinden alınarak kullanılmıştır. Ekonomistlerden TCMB yorum yapmak daha çok aldığınız ve sattığınız yer ile ilgilidir.

Ekonomistlerden TCMB Uzman Yorumları

Ekonomistlerden TCMB analiz talebinizi en altta yorum kısmına mail adresiniz ile birlikte yazın. Uzmanlarımız maliyet odaklı teknik analiz ile cevap versin.


Bir yanıt yazın

] }