Çarşamba, Mayıs 1, 2024
Ekonomi

Asya borsalarında dalgalı seyir Hisse Net Grafik, Hisse Analiz

Asya borsalarında hakkında tüm bilgileri burada bulabilirsiniz. Asya borsalarında yorum ve analizler yatırımcılar için çok önemli. Yatırımcılar doğru yorum ve doğru analiz görmek istiyor. Asya borsalarında forum sitelerinin karmaşasından uzak, kolay anlaşılır yorumları sizlere sunuyoruz. Asya borsalarında grafik teknikleri ve yorumları sayfamızda yer alacaktır. Asya borsalarında fiyatı ne olursa olsun sizin alım noktanız ve nerede sattığınız asıl önemli olandır.

Asya borsalarında Yorum 2023

Asya borsalarında piyasada işlem görmektedir. Yatırımcıları tarafından sürekli takip edilen Asya borsalarında grafik ve yorum analizleri sürekli ilgi çekiyor. Sizde bizi takip ederek buradaki yorumlardan faydalanabilirsiniz.

Asya-Pasifik piyasaları Salı günü, S&P Global tarafından derlenen Caixin anketine göre, Çin’in fabrika faaliyetlerinin Nisan ayından bu yana ilk kez daralma bölgesine düşmesiyle karıştı.

Satın alma yöneticileri endeksi, ekonomistlerin beklediği 50,3’e kıyasla Temmuz ayında 49,2 olarak geldi.

Bu, resmi verilerin ülkedeki fabrika faaliyetlerinin art arda dördüncü aydır daralma bölgesinde kaldığını göstermesinden bir gün sonra geldi.

Hong Kong’un Hang Seng endeksi yüzde 0,63 daha yükseldi, ancak anakara Çin piyasaları trendi tersine çevirdi ve hepsi negatif bölgedeydi. Shanghai Bileşik Endeksi marjinal bir düşüş yaşadı ve Shenzhen Bileşen Endeksi yüzde 0,1 düştü.

Avustralya’da S&P/ASX 200, Avustralya Merkez Bankası’nın faiz kararı öncesinde yüzde 0,25 yükseldi. Ekonomistler, politika faizinin 25 baz puan artarak yüzde 4,35’e çıkmasını bekliyorlar.

Japonya’da Nikkei 225 yüzde 0,45 yükselirken, ülkenin işsizlik oranının Haziran’da yüzde 2,5’e düşmesiyle Topix yüzde 0,39 arttı.

İlginizi Çekebilir;  Borsa günü rekor seviyede kapattı

Diğer yandan, Güney Kore’den Kospi yüzde 1,13 ve Kosdaq yüzde 1,19 yükseldi.

Piyasalarda gün ortası (31/07/2023)

 

Küresel piyasalarda pozitif hava

 

FED sonrası para piyasası fonlarına yatırımcı akını

 

Küresel piyasalarda merkez bankaları etkisi

 


Asya borsalarında Analiz

Asya borsalarında net yorumunu anlamak için grafik sistemleri kullanmak tercih edilen yöntemler arasında yer almaktadır. Grafiklerdeki değişimleri takip ederek sizde Asya borsalarında yönü hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. Asya borsalarında grafik analizlerimiz yatırımcılar tarafından en çok sorulan sorularına cevap oluşturmak amacıyla hazırlanmaktadır.

Asya borsalarında

Asya borsalarında yorum ve grafikler yatırım tavsiyesi içermez. Asya borsalarında grafik üzerindeki çizimler en çok bilinen teknik analiz yöntemlerinden alınarak kullanılmıştır. Asya borsalarında yorum yapmak daha çok aldığınız ve sattığınız yer ile ilgilidir.

Asya borsalarında Uzman Yorumları

Asya borsalarında analiz talebinizi en altta yorum kısmına mail adresiniz ile birlikte yazın. Uzmanlarımız maliyet odaklı teknik analiz ile cevap versin.


Bir yanıt yazın

] }