Pazartesi, Nisan 29, 2024
Ekonomi

Chicago Fed Başkanı Goolsbee’den gerçekçi faiz yorumu Hisse Net Grafik, Hisse Analiz

Chicago Fed hakkında tüm bilgileri burada bulabilirsiniz. Chicago Fed yorum ve analizler yatırımcılar için çok önemli. Yatırımcılar doğru yorum ve doğru analiz görmek istiyor. Chicago Fed forum sitelerinin karmaşasından uzak, kolay anlaşılır yorumları sizlere sunuyoruz. Chicago Fed grafik teknikleri ve yorumları sayfamızda yer alacaktır. Chicago Fed fiyatı ne olursa olsun sizin alım noktanız ve nerede sattığınız asıl önemli olandır.

Chicago Fed Yorum 2023

Chicago Fed piyasada işlem görmektedir. Yatırımcıları tarafından sürekli takip edilen Chicago Fed grafik ve yorum analizleri sürekli ilgi çekiyor. Sizde bizi takip ederek buradaki yorumlardan faydalanabilirsiniz.

Chicago Fed Başkanı Austan Goolsbee Eylül ayı faiz artırımının belirsiz olduğununu ve masadan hiçbir şey çıkmadığını vurguladı.

Chicago Fed Başkanı Austan Goolsbee Pazartesi günü yaptığı açıklamada, Fed’in Eylül ayındaki bir sonraki politika toplantısında faiz oranlarını artırmaya veya artırımları durdurmaya karar vermediğini belirterek, “masadan hiçbir şey çıkmadığını” vurguladı.

KISA VADEDE ENFLASYON DÜŞECEK

Goolsbee, hem mal ve hizmetler hem de konut için çekirdek enflasyon için yeni aylık okumaları takip ettiğini söyledi.

Enflasyon endekslerinin nasıl hesaplandığına bağlı olarak daha yüksek kiraların enflasyon verilerinde düşmeye başlamasını beklediklerinin altını çizerek, ” yakın vadede hizmet enflasyonunu düşürme konusunda elde edeceğimiz her şey bir anlamda sadece ek bir bonus çünkü her zaman enflasyonun en yapışkan kısmı olduğunu düşündük, aslında bu cephede bazı ilerlemeler beklenmekte ve gördük, güzel bir bonus” dedi.

İlginizi Çekebilir;  Altında yatay seyir Hisse Net Grafik, Hisse Analiz

FED sonrası para piyasası fonlarına yatırımcı akını

 

Asya borsaları Fed’in Faiz kararıyla yükselişte

 

Fed’den 25 baz puanlık faiz artışı kararı

 


Chicago Fed Analiz

Chicago Fed net yorumunu anlamak için grafik sistemleri kullanmak tercih edilen yöntemler arasında yer almaktadır. Grafiklerdeki değişimleri takip ederek sizde Chicago Fed yönü hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. Chicago Fed grafik analizlerimiz yatırımcılar tarafından en çok sorulan sorularına cevap oluşturmak amacıyla hazırlanmaktadır.

Chicago Fed

Chicago Fed yorum ve grafikler yatırım tavsiyesi içermez. Chicago Fed grafik üzerindeki çizimler en çok bilinen teknik analiz yöntemlerinden alınarak kullanılmıştır. Chicago Fed yorum yapmak daha çok aldığınız ve sattığınız yer ile ilgilidir.

Chicago Fed Uzman Yorumları

Chicago Fed analiz talebinizi en altta yorum kısmına mail adresiniz ile birlikte yazın. Uzmanlarımız maliyet odaklı teknik analiz ile cevap versin.


Bir yanıt yazın

] }