Pazartesi, Nisan 29, 2024
Ekonomi

Dolar/TL’de dengeli fiyat hareketi Hisse Net Grafik, Hisse Analiz

Dolar/TL’de dengeli hakkında tüm bilgileri burada bulabilirsiniz. Dolar/TL’de dengeli yorum ve analizler yatırımcılar için çok önemli. Yatırımcılar doğru yorum ve doğru analiz görmek istiyor. Dolar/TL’de dengeli forum sitelerinin karmaşasından uzak, kolay anlaşılır yorumları sizlere sunuyoruz. Dolar/TL’de dengeli grafik teknikleri ve yorumları sayfamızda yer alacaktır. Dolar/TL’de dengeli fiyatı ne olursa olsun sizin alım noktanız ve nerede sattığınız asıl önemli olandır.

Dolar/TL’de dengeli Yorum 2023

Dolar/TL’de dengeli piyasada işlem görmektedir. Yatırımcıları tarafından sürekli takip edilen Dolar/TL’de dengeli grafik ve yorum analizleri sürekli ilgi çekiyor. Sizde bizi takip ederek buradaki yorumlardan faydalanabilirsiniz.

Dün yükseliş eğiliminde hareket eden dolar/TL, günü önceki kapanışın yüzde 0,1 üstünde 26,9360’tan tamamladı.

Dolar/TL, yeni güne de yükselişle başlamasının ardından saat 10.15 itibarıyla önceki kapanışının yüzde 0,1 üzerinde 26,9640’dan işlem görüyor. Aynı dakikalarda euro/TL yüzde 0,1 azalışla 29,5880’den, sterlin/TL de yüzde 0,1 değer kazancıyla 34,5860’dan satılıyor.

Dolar endeksi, şu sıralarda yüzde 0,1 artışla 102 seviyesinde bulunurken, euro/dolar paritesi ise bugün önceki kapanışının yüzde 0,2 altında 1,0970 seviyesinde seyrediyor.

Küresel piyasalarda, dünya genelinde ekonomik aktiviteye ve enflasyon problemine ilişkin endişelerle karışık bir seyir öne çıkıyor.

Uzun süre enflasyon ve resesyon ikilemi arasında kalan dünya ekonomilerinin yumuşak iniş yapabilecekleri ihtimali varlık fiyatları üzerindeki baskıyı azaltsa da henüz makroekonomik verilerden alınan sinyallerin net bir mesaj vermemesi fiyatlamaları zorlaştırıyor.

Analistler, bugün yurt içinde imalat sanayi Satınalma Yöneticileri Endeksi (PMI) yurt dışında ise ABD’de ve Avrupa’da imalat sanayi PMI, euro Bölgesinde işsizlik oranı, ABD’de inşaat harcamaları ve JOLTS açık iş sayısı verilerinin takip edileceğini belirterek, teknik açıdan dolar endeksinde 100 ve 99’un destek, 103 seviyesinin direnç konumunda olduğunu kaydetti.

İlginizi Çekebilir;  Avrupa borsaları güne pozitif başladı Hisse Net Grafik, Hisse Analiz

İnfo Yatırım foreks bülteninde, ‘Dolar/TL paritesi dengeli fiyat hareketini sürdürüyor. Yurt içinde dün turizm istatistikleri takip edildi. Buna göre yılın ilk altı ayında gelen ziyaretçi sayısı geçen yıla göre %17,5 artış gösterdi. Cari denge turizm gelirleriyle desteklenirken gözler bu hafta perşembe günü açıklanacak enflasyon verisinde olacak. Son haftalarda artırılan vergi oranları, ara maaş zamları, akaryakıt zamları ve TL’nin değer kaybıyla enflasyonun bu ay artış göstermesi bekleniyor. Geçen hafta düzenlenen yılın üçüncü enflasyon raporunda yıl sonu enflasyon beklentisi %22,3’ten %58’e revize edilmişti. ABD’de ise Fed’in faiz kararlarında verilere bağlı olacağını bildirmesi ve PCE verisinin beklenti altı gelmesiyle risk iştahı yüksek seyrini koruyor. Bugün İmalat PMI verileri yakından takip edilecek.’denildi.

Küresel altın talebinde gerileme

 

Piyasalarda yön arayışı

 


Dolar/TL’de dengeli Analiz

Dolar/TL’de dengeli net yorumunu anlamak için grafik sistemleri kullanmak tercih edilen yöntemler arasında yer almaktadır. Grafiklerdeki değişimleri takip ederek sizde Dolar/TL’de dengeli yönü hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. Dolar/TL’de dengeli grafik analizlerimiz yatırımcılar tarafından en çok sorulan sorularına cevap oluşturmak amacıyla hazırlanmaktadır.

Dolar/TL’de dengeli

Dolar/TL’de dengeli yorum ve grafikler yatırım tavsiyesi içermez. Dolar/TL’de dengeli grafik üzerindeki çizimler en çok bilinen teknik analiz yöntemlerinden alınarak kullanılmıştır. Dolar/TL’de dengeli yorum yapmak daha çok aldığınız ve sattığınız yer ile ilgilidir.

Dolar/TL’de dengeli Uzman Yorumları

Dolar/TL’de dengeli analiz talebinizi en altta yorum kısmına mail adresiniz ile birlikte yazın. Uzmanlarımız maliyet odaklı teknik analiz ile cevap versin.


İlginizi Çekebilir;  Emekli ve memur enflasyon farkı yüzde kaç? Emekli ve memur zam oranı belli oldu mu?

Bir yanıt yazın

] }