Salı, Nisan 30, 2024
Ekonomi

Küresel altın talebinde gerileme Hisse Net Grafik, Hisse Analiz

Küresel altın hakkında tüm bilgileri burada bulabilirsiniz. Küresel altın yorum ve analizler yatırımcılar için çok önemli. Yatırımcılar doğru yorum ve doğru analiz görmek istiyor. Küresel altın forum sitelerinin karmaşasından uzak, kolay anlaşılır yorumları sizlere sunuyoruz. Küresel altın grafik teknikleri ve yorumları sayfamızda yer alacaktır. Küresel altın fiyatı ne olursa olsun sizin alım noktanız ve nerede sattığınız asıl önemli olandır.

Küresel altın Yorum 2023

Küresel altın piyasada işlem görmektedir. Yatırımcıları tarafından sürekli takip edilen Küresel altın grafik ve yorum analizleri sürekli ilgi çekiyor. Sizde bizi takip ederek buradaki yorumlardan faydalanabilirsiniz.

Dünya Altın Konseyi (WGC), merkez bankalarının alımlarını yavaşlatması ve teknoloji sektörünün tüketiminin ılımlı kalması nedeniyle tezgah üstü işlem hariç küresel altın talebinin 2023’ün ikinci çeyreğinde yıllık %2 düşüşle 920,7 tona gerilediğini açıkladı.

Konseyin üç aylık raporuna göre, 2023’ün ilk yarısında merkez bankaları 386,9 ton altın satın aldı.

Açıklamada, “Satın alma faaliyeti, hem gelişmekte olan hem de gelişmiş ülkeler arasında yaygın ve dağılmış durumda” ifadeleri kullanıldı.

WGC, Türkiye’de külçe altın ve madeni para alımlarının arttığını, yatırımcılar için külçe külçe depolayan borsa yatırım fonlarından çıkışların yavaşladığını bildirdi.

Tezgah üstü ticaret de dahil olmak üzere, toplam küresel altın talebinin ikinci çeyrekte %7 artışla 1.255,2 tona yükseldiği belirtildi.

Piyasalarda yön arayışı

İlginizi Çekebilir;  Altında yön yukarı Hisse Net Grafik, Hisse Analiz

 


Küresel altın Analiz

Küresel altın net yorumunu anlamak için grafik sistemleri kullanmak tercih edilen yöntemler arasında yer almaktadır. Grafiklerdeki değişimleri takip ederek sizde Küresel altın yönü hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. Küresel altın grafik analizlerimiz yatırımcılar tarafından en çok sorulan sorularına cevap oluşturmak amacıyla hazırlanmaktadır.

Küresel altın

Küresel altın yorum ve grafikler yatırım tavsiyesi içermez. Küresel altın grafik üzerindeki çizimler en çok bilinen teknik analiz yöntemlerinden alınarak kullanılmıştır. Küresel altın yorum yapmak daha çok aldığınız ve sattığınız yer ile ilgilidir.

Küresel altın Uzman Yorumları

Küresel altın analiz talebinizi en altta yorum kısmına mail adresiniz ile birlikte yazın. Uzmanlarımız maliyet odaklı teknik analiz ile cevap versin.


Bir yanıt yazın

] }