Cuma, Mayıs 3, 2024
Ekonomi

Güne yükselişle başlayan dolar 26.96 liradan işlem görüyor Hisse Net Grafik, Hisse Analiz

Güne yükselişle hakkında tüm bilgileri burada bulabilirsiniz. Güne yükselişle yorum ve analizler yatırımcılar için çok önemli. Yatırımcılar doğru yorum ve doğru analiz görmek istiyor. Güne yükselişle forum sitelerinin karmaşasından uzak, kolay anlaşılır yorumları sizlere sunuyoruz. Güne yükselişle grafik teknikleri ve yorumları sayfamızda yer alacaktır. Güne yükselişle fiyatı ne olursa olsun sizin alım noktanız ve nerede sattığınız asıl önemli olandır.

Güne yükselişle Yorum 2023

Güne yükselişle piyasada işlem görmektedir. Yatırımcıları tarafından sürekli takip edilen Güne yükselişle grafik ve yorum analizleri sürekli ilgi çekiyor. Sizde bizi takip ederek buradaki yorumlardan faydalanabilirsiniz.

Dolar/TL, güne yükselişle başlamasının ardından 26,9660 seviyelerinden işlem görüyor. Aynı dakikalarda euro/TL yüzde 0,1 artışla 29,6850’den, sterlin/TL de yüzde 0,3 değer kazancıyla 34,6690’dan satılıyor.

PİYASALARDA SON DURUM

Cuma günü düşüş eğiliminde hareket eden dolar/TL, günü yüzde 0,2 altında 26,9025’ten tamamladı. Dolar/TL, yeni güne de yükselişle başlamasının ardından saat 10.00 itibarıyla önceki kapanışının yüzde 0,2 üzerinde 26,9660’dan işlem görüyor. Aynı dakikalarda avro/TL yüzde 0,1 artışla 29,6850’den, sterlin/TL de yüzde 0,3 değer kazancıyla 34,6690’dan satılıyor.

Dolar endeksi, şu sıralarda yüzde 0,1 artışla 101,8 seviyesinde bulunurken, avro/dolar paritesi ise bugün önceki kapanışının yüzde 0,1 altında 1,1000 seviyesinde seyrediyor. Küresel piyasalar yeni haftaya pozitif seyirle başlarken, gözler bu hafta İngiltere Merkez Bankası (BoE) faiz kararı ve ABD’de tarım dışı istihdam başta olmak üzere yoğun veri gündemine çevrildi.

İlginizi Çekebilir;  Mazot gübre destek ödemeleri başladı mı 2023? Mazot gübre destek başvuru detayları!

ANALİSTLER NE DİYOR?

Analistler özellikle bu hafta açıklanacak tarım dışı istihdam verisinin Fed’in bundan sonraki aksiyonlarına ilişkin daha fazla ip ucu vermesinin beklendiğini, Apple ve Amazon başta olmak üzere önemli şirketlerin bilançolarının da takip edileceğini söyledi. Bugün yurt içinde veri gündeminin sakin olacağını yurt dışında ise Avro Bölgesi’nde büyüme ve enflasyon, ABD’de Dallas Fed imalat aktivite endeksinin takip edileceğini belirten analistler, teknik açıdan teknik açıdan dolar endeksinde 100 ve 99’un destek, 102 seviyesinin direnç konumunda olduğunu kaydetti.

Dolar kuru ne kadar? Dolar kaç TL? Dolar alış ve satış fiyatları için tıklayın. Altın fiyatları için tıklayın. Gram altın ne kadar? Çeyrek altın ne kadar? Kaynak: AA / Burhan Sansarlıoğlu – Ekonomi

Amerika Birleşik Devletleri Sterlin Finans Ekonomi Haberler


Güne yükselişle Analiz

Güne yükselişle net yorumunu anlamak için grafik sistemleri kullanmak tercih edilen yöntemler arasında yer almaktadır. Grafiklerdeki değişimleri takip ederek sizde Güne yükselişle yönü hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. Güne yükselişle grafik analizlerimiz yatırımcılar tarafından en çok sorulan sorularına cevap oluşturmak amacıyla hazırlanmaktadır.

Güne yükselişle

Güne yükselişle yorum ve grafikler yatırım tavsiyesi içermez. Güne yükselişle grafik üzerindeki çizimler en çok bilinen teknik analiz yöntemlerinden alınarak kullanılmıştır. Güne yükselişle yorum yapmak daha çok aldığınız ve sattığınız yer ile ilgilidir.

Güne yükselişle Uzman Yorumları

Güne yükselişle analiz talebinizi en altta yorum kısmına mail adresiniz ile birlikte yazın. Uzmanlarımız maliyet odaklı teknik analiz ile cevap versin.


İlginizi Çekebilir;  Altın haftaya düşüşle başladı Hisse Net Grafik, Hisse Analiz



Bir yanıt yazın

] }