Cuma, Mayıs 3, 2024
Ekonomi

Gece yarısı akaryakıta zam! Motorinin litre fiyatı 1 lira 7 kuruş arttı Hisse Net Grafik, Hisse Analiz

Gece yarısı hakkında tüm bilgileri burada bulabilirsiniz. Gece yarısı yorum ve analizler yatırımcılar için çok önemli. Yatırımcılar doğru yorum ve doğru analiz görmek istiyor. Gece yarısı forum sitelerinin karmaşasından uzak, kolay anlaşılır yorumları sizlere sunuyoruz. Gece yarısı grafik teknikleri ve yorumları sayfamızda yer alacaktır. Gece yarısı fiyatı ne olursa olsun sizin alım noktanız ve nerede sattığınız asıl önemli olandır.

Gece yarısı Yorum 2023

Gece yarısı piyasada işlem görmektedir. Yatırımcıları tarafından sürekli takip edilen Gece yarısı grafik ve yorum analizleri sürekli ilgi çekiyor. Sizde bizi takip ederek buradaki yorumlardan faydalanabilirsiniz.

Son dönemde akaryakıta üst üste gelen zamlara bir yenisi daha eklendi. KDV artışı, döviz kuru ve petrol fiyatlarındaki yükseliş nedeniyle motorinin litresi bu gece yarısından itibaren 1 lira 7 kuruş kuruş arttı.

İSTANBUL’DA 36 LİRA 42 KURUŞTAN SATILACAK

Zamla birlikte motorinin litresi İstanbul’da 36 lira 42 kuruş, Ankara’da 36 lira 9 kuruş, İzmir’de ise 37 lira 7 kuruş oldu.

AKARYAKIT FİYATLARI NASIL HESAPLANIYOR?

Türkiye’de benzin ve motorin fiyatları hesaplanırken; gümrüksüz rafineri fiyatına ÖTV ve EPDK payının eklenmesiyle KDV hariç rafineri satış fiyatı bulunuyor. Gümrüksüz rafineri fiyatı hesaplanırken ise, Akdeniz-İtalyan piyasasında yayınlanan günlük CIF Akdeniz ürün fiyatları ve günlük dolar kuru takip edilerek, belli bir fiyat değişim farkında gümrüksüz rafineri tavan satış fiyatı elde ediliyor. Bu hesaplanma sonucunda dağıtım firmalarınca uygulanan fiyatlar, rekabet ve serbesti nedeniyle şirketler ve kentlere göre küçük değişiklikler gösterebiliyor.

İlginizi Çekebilir;  Son dakika: Tarihi an! Karadeniz doğal gazında ilk ateş

EPGİS FİYAT DEĞİŞİMLERİNİ DUYURMAMA KARARI ALMIŞTI

EPDK’nın fiyatlardaki değişimi açıklayan tek sendika olan EPGİS hakkında suç duyurusunda bulunmasının ardından, sendika dava süreci sonlanana kadar akaryakıttaki fiyat değişimlerini vatandaşlarla paylaşmayacağını açıklamıştı.

Dolar kuru ne kadar? Dolar kaç TL? Dolar alış ve satış fiyatları için tıklayın. Haberler.com – Ekonomi

Zam Ekonomi Haberler


Gece yarısı Analiz

Gece yarısı net yorumunu anlamak için grafik sistemleri kullanmak tercih edilen yöntemler arasında yer almaktadır. Grafiklerdeki değişimleri takip ederek sizde Gece yarısı yönü hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. Gece yarısı grafik analizlerimiz yatırımcılar tarafından en çok sorulan sorularına cevap oluşturmak amacıyla hazırlanmaktadır.

Gece yarısı

Gece yarısı yorum ve grafikler yatırım tavsiyesi içermez. Gece yarısı grafik üzerindeki çizimler en çok bilinen teknik analiz yöntemlerinden alınarak kullanılmıştır. Gece yarısı yorum yapmak daha çok aldığınız ve sattığınız yer ile ilgilidir.

Gece yarısı Uzman Yorumları

Gece yarısı analiz talebinizi en altta yorum kısmına mail adresiniz ile birlikte yazın. Uzmanlarımız maliyet odaklı teknik analiz ile cevap versin.




Bir yanıt yazın

] }