Çarşamba, Mayıs 1, 2024
Ekonomi

Merkez Bankası 2023’ün ikinci çeyreğinde 132 ton altın sattı Hisse Net Grafik, Hisse Analiz

Merkez Bankası hakkında tüm bilgileri burada bulabilirsiniz. Merkez Bankası yorum ve analizler yatırımcılar için çok önemli. Yatırımcılar doğru yorum ve doğru analiz görmek istiyor. Merkez Bankası forum sitelerinin karmaşasından uzak, kolay anlaşılır yorumları sizlere sunuyoruz. Merkez Bankası grafik teknikleri ve yorumları sayfamızda yer alacaktır. Merkez Bankası fiyatı ne olursa olsun sizin alım noktanız ve nerede sattığınız asıl önemli olandır.

Merkez Bankası Yorum 2023

Merkez Bankası piyasada işlem görmektedir. Yatırımcıları tarafından sürekli takip edilen Merkez Bankası grafik ve yorum analizleri sürekli ilgi çekiyor. Sizde bizi takip ederek buradaki yorumlardan faydalanabilirsiniz.

Dünya Altın Konseyi, 2023’ün ikinci çeyreğine ilişkin altın verilerini yayımladı. Rapora göre, ikinci çeyrekte dünya genelinde merkez bankalarının altın alımalrı geçen yılın aynı ayına göre yüzde 35 düşerek, 102.9 olarak gerçekleşti. Bu düşüşte Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası‘nın (TCMB) net satışları etkili oldu.

TCMB’DEN 2. ÇEYREKTE 132 TONLUK ALTIN SATIŞI

Rapora göre, TCMB yılın ikinci çeyreğinde 132,23 tonluk altın satışı yaptı. Böylece TCMB’nin altın rezervi 439,75 tona geriledi. TCMB’nin ardından en yüksek altın satışı 18,5 ton ile Kazakistan’dan geldi.

EN FAZLA ALIMI POLONYA YAPTI

2023’ün ikinci çeyreğinde en fazla alım yapan Merkez Bankası ise Polonya oldu. Polonya Merkez Bankası söz konusu dönemde 48.41 ton alım yaparken, Çin Merkez Bankası 45.10 tonla ikinci sırayı aldı.

İlginizi Çekebilir;  "Sendikasyon kredilerinde yüzde 109 ile yenileme oranı yüzde 100’ün üzerindeki tek bankayız"

“TEKRAR GÖRECEĞİMİZİ SANMIYORUM”

WGC Stratejisti John Reade, “TCMB’nin ticari bankalara likidite sağlamak için altın satmasının tekrarını göreceğimizi sanmıyorum. Dolayısıyla daha iyi bir üçüncü çeyrek rakamı görmeyi bekliyoruz” değerlendirmesinde bulundu.

Dolar kuru ne kadar? Dolar kaç TL? Dolar alış ve satış fiyatları için tıklayın. Altın fiyatları için tıklayın. Gram altın ne kadar? Çeyrek altın ne kadar?

Merkez Bankası Finans Dünya Ekonomi Haberler


Merkez Bankası Analiz

Merkez Bankası net yorumunu anlamak için grafik sistemleri kullanmak tercih edilen yöntemler arasında yer almaktadır. Grafiklerdeki değişimleri takip ederek sizde Merkez Bankası yönü hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. Merkez Bankası grafik analizlerimiz yatırımcılar tarafından en çok sorulan sorularına cevap oluşturmak amacıyla hazırlanmaktadır.

Merkez Bankası

Merkez Bankası yorum ve grafikler yatırım tavsiyesi içermez. Merkez Bankası grafik üzerindeki çizimler en çok bilinen teknik analiz yöntemlerinden alınarak kullanılmıştır. Merkez Bankası yorum yapmak daha çok aldığınız ve sattığınız yer ile ilgilidir.

Merkez Bankası Uzman Yorumları

Merkez Bankası analiz talebinizi en altta yorum kısmına mail adresiniz ile birlikte yazın. Uzmanlarımız maliyet odaklı teknik analiz ile cevap versin.




Bir yanıt yazın

] }